Deze McLaren P1 heeft de heerlijkste lakkleur op aarde

mclaren-p1-cerberus_pearl-_02

Jawel, de kogel is door de kerk, Cerberus Pearl is officieel de knapste kleur die je op je P1 kan spuiten. Als je ons niet gelooft, laat dan volgende foto's je overtuigen.

Voetballers, basketballers en honkbalspelers staan niet bepaald bekend om hun goede smaak in auto's. Af en toe is er toch een uitschieter. In dit geval is het C.J. Wilson, een Amerikaanse honkbalspeler die wel eens iets speciaal wou op zijn McLaren P1. Dat 'speciaals' is de one-off Cerberus Pearl lakkleur gecombineerd met gouden velgen. Een resultaat dat de gemiddelde TVR-eigenaar doet kwijlen.

Wij zijn alvast fan. En jullie?

mclaren-p1-cerberus_pearl-_02
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 4 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Glenn 19:15
afbeelding van Glenn

Jammer dat er vroeger bij ons in de buurt een verlaagde ibiza rondkroop met een gelijkaardig kleurke. Dus wegens opgelopen trauma: neen dank u.

DasHaus 19:40
afbeelding van DasHaus

Heeft CJ Wilson Paris Hilton als stijladviseuse? Zonde van de auto.

Goudkleurige velgen horen bovendien enkel onder een blauwe subaru impreza WRX STi of een zwarte Lotus. Alle andere combinaties zijn een big no no.

wimputte 23:04
afbeelding van wimputte

bwa, zoals uw profiel foto doet vermoeden... had ik toch nog een derde auto verwacht die wel met gouden velgen mag gezien worden... de lancia stratos natuurlijk ;)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws