Dit episch BMW-zoekertje tovert glimlach op je gezicht

bmw-ratlook-2dehands-fun_01

Met een titel als 'Rat-BMW te koop-laat hiermee meisjesharten sneller slaan!' weet je gewoon dat de rest van het zoekertje hilarisch wordt. De eigenaar van deze BMW 3 Reeks stelt alvast niet teleur.

Een aftandse 316i, hoe krijg je dat verkocht? Volgens deze verkoper door er een smak humor tegenaan te smijten. Hij zwiert er zelfs ook nog een FAQ tegenaan. Die leest als volgt:

Q: Wat zijn die plekken op de motorkap?
A: Vernis die afgaat, is enkel op motorkap.

Q: Wat met dat konijntje in de grille en die vreemde tape op de zijkant?
A: Nadat de motorkap zo lelijk werd, hebben we er een rat-car van gemaakt. Zijn we daarin geslaagd? Jawel! Geen enkele mens op de baan die het concept begrijpt! Tape kan je natuurlijk makkelijk afdoen, maar verhult ook wat lelijke plekken (echter geen roest).

bmw-ratlook-2dehands-fun_01

Q: Waarom zou ik dan in godsnaam deze auto kopen?
A: Omdat ratlook bijna terug in is! Meisjes moeten geen gladde jongens meer in een nieuwe 3-serie met een afbetalingsplan op 5 jaar, ze willen liever iemand met een zo aftands mogelijke auto. Ondervindt het zelf! Enig minpunt is dat je er slechts 4 chicks per keer mee kan vervoeren. Gaat weg omdat ik nu een vriendin heb.

Met succes?

Momenteel staat het bod op 400 euro - terwijl de vraagprijs 500 euro bedraagt - en werd het zoekertje al 25.436 keer bekeken. Niet slecht. Wij hopen dat de man professioneel autoverkoper wordt, met zijn verbeelding moet dat wel goed komen. Bekijk het zoekertje hier.

bmw-ratlook-2dehands-fun_01

Bedankt voor de tip Bram!

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Jarno 16:07
afbeelding van Jarno

nieuw: de stakingsbreker: wat een transformatie van die auto: http://www.2dehands.be/autos/bmw/3-serie/te-koop-stakingsbreker-20991804...

Techno Patat 18:36
afbeelding van Techno Patat

Hahahahahaha machtig!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws