Koop je BMW i3 vanaf nu vanuit je luie zetel

bmw-i3-online

Dat BMW speciaal wil doen met de i3, wisten we al. In België starten ze nu een proefproject voor de online verkoop van het model. Via hun webwinkel geven ze je de mogelijkheid om tot de aankoop van het model over te gaan, zonder dat je daarvoor de deur uit moet.

Natuurlijk kan je de i3 ook gewoon bij de dealer bestellen en we gaan er van uit dat het merendeel van de klanten dat ook nog wel zal doen. Toch wil BMW innoveren door de klant telefonisch, via de webwinkel of via een mobiele verkoper te laten kopen.

Praktisch gaat het online kopen op een logische manier. Na je ideale i3 te hebben geconfigureerd met de nodige koetswerk- en interieuraanpassingen kan je op de 'aankoop starten'-knop klikken. Daarna geef je je persoonsgegevens in, selecteer je waar je de wagen wil ophalen en laat je weten of je de wagen contant betaalt, dan wel via leasing/financiering aankoopt. Na een e-mail ter bevestiging te hebben gekregen, kan je ervoor kiezen opgebeld te worden door BMW i om eventuele vragen te beantwoorden. Je betaalt en een poos later staat de wagen bij de dealer. De geschatte levertijd wordt weergegeven tijdens de configuratie en hangt af van de opties die je kiest.

bmw-i3-online

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws