Jaguar spot met Amerikanen met 'Manual manual' voor F-Type

jaguar-manual-manual_01

We moeten je waarschijnlijk niet meer vertellen dat Jaguar de F-Type gaat uitrusten met een handbak. Amerikanen, die zijn niet altijd vertrouwd met drie pedalen aan hun voeten. Daarom dat Jaguar USA een heerlijke gebruiksaanwijzing heeft gemaakt waarbij ze openlijk de spot drijven met automaatrijders.

Gewoonweg de naam al van deze handleiding: The MANual manual. Een naam waarmee Jaguar duidelijk doelt dat echte mannen een handbak rijden. De hoofdstukken in het boekje zijn daarbij even hilarisch als informatief. Zo heb je onder andere 'Drie pedalen?', 'Wees niet bang van de koppeling', 'Waarvoor dient die toerenteller?' en 'Ik moet remmen en stoppen, wat nu?'

Knap werk van de marketingjongens van Jaguar. Duitsers zien we niet zo snel uitkomen met een boekje waarin ze hun klanten uitlachen. Wij kunnen het alvast smaken. Bekijk het boekje in interactieve PDF-vorm hier.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Rob 21:14
afbeelding van Rob

Beetje knullig dit.
Amerikanen kiezen in sportwagens juist VAKER voor een handbak dan Europeanen.....
Ja, hun normale auto's hebben over het algemeen allemaal een automaat, maar hun auto's voor de hobby/sport/fun/of hoe je het ook wil noemen hebben veelal een handbak...., kunnen "wij" Europeanen nog wat van leren.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws