Kijk mee hoe de Honda S2000 in '98 werd voorgesteld aan de pers [Video]

honda-s2000-presslaunch-1998_01

Dit kom je niet vaak tegen. Een Amerikaan kocht een S2000 in perfecte staat met een koffer vol Honda-prullaria. Daartussen zat een videocassette met daarop een video van de perslancering in 1998. Pure jaren 90 nostalgie...

De man kocht de Honda S2000 van zijn collega. Hij wist dat de wagen in goede staat was, maar had geen idee dat er zo veel verborgen schatten zouden liggen in de koffer. Eén van die schatten was een videocassette die de vorige eigenaar had gekregen van een Honda-dealer uit Los Angeles. Er zat zelfs een briefje bij met volgende tekst:


Januari 6, 1999

Recent was ik uitgenodigd voor de perslancering van de nieuwe Honda S2000 sportwagen. Ik nam mijn camera mee om enkele beelden te schieten voor mijn werknemers. De wagen ziet er geweldig uit! Ik was de enige Honda-dealer van zuid Los Angeles daar. De bijgevoegde video vind je nergens anders. Ik ging er van uit dat je zeer graag de video zou willen zien. Alvast mijn excuses voor de beeldkwaliteit. In het najaar van '99 komt de wagen uit. Een definitieve prijs is nog niet vastgelegd. Al houden we je op de hoogte.

Bedankt voor je interesse. Rick B. General Manager


Een heerlijke vondst dus. En de huidige eigenaar, die besloot om de video op Youtube te zetten, zodat heel de wereld kan meekijken. Je steekt er zelfs wat interessante weetjes van op!

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws