Uit-Tip: Antwerp Classic Salon [6-8/3/15)

jaguar-80-years-antwerp-classic-salon-2015

Wie nog niet genoeg kan krijgen van blinkend metaal kan dit weekend in Antwerp Expo terecht voor het Antwerp Classic Salon. Die beurs is dit jaar aan zijn 38e editie toe en staat deze keer in het teken van 80 jaar Jaguar.

Eigenlijk is de beurs al om 14u vanmiddag begonnen maar het grote publiek wordt pas tijdens het weekend verwacht. Dit jaar wordt extra aandacht besteed aan Jaguar, dat 80 jaar bestaat. Daarom werd een stand van zowat 500 m² ingevuld met allerlei modellen uit de rijke geschiedenis van het merk tot 1989. Zo kan je er de SS100 gaan bekijken maar kan je je evengoed vergapen aan de XJR9LM uit de 24h du Mans. Vrijdagmiddag is designer Norman Dewis aanwezig. De Brit was verantwoordelijk voor de C-, D- en E-Type en heeft intussen de gezegende leeftijd van 94 jaar.

Behalve de Jaguars kan je ook heel wat andere exposanten bezoeken. Dat gaat van oldtimerclubs tot bedrijven die oude wagens terug in hun oorspronkelijke staat herstellen. In totaal zijn er 350, uit 14 verschillende landen.

Een ticket kost 14 euro in voorverkoop online, ter plaatse moet je 16 euro uit je zakken opdiepen. Meer info vind je op de website van Antwerp Classic Salon.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws