4 dingen die je op zondag kan doen zonder Top Gear

topgear-bw_01

De BBC heeft besloten om de komende drie afleveringen van Top Gear te schrappen door heel de heisa rond presentator Jeremy Clarkson. Toch nood aan je automobiele kick op zondag? Dan hebben we enkele oplossingen voor je.

Als we alle feiten, geruchten en roddels samen leggen, dan kan het einde van Top Gear wel eens in zicht zijn. Temeer omdat Clarkson het niet meer ziet zitten om voor de BBC te werken. Hoeveel er allemaal van waar is, dat moet de toekomst uitwijzen. Momenteel weten we alleszins dat Top Gear deze week niet zal uitgezonden worden op zondagavond. Meer nog, de twee daaropvolgende afleveringen zijn ook geschrapt. Wat je dan moet doen om je portie autogeweld te krijgen op zondag? Daar hebben we de oplossing voor, 4 om exact te zijn.

Formule 1

Ze konden geen beter moment uitkiezen om Top Gear te schrappen, want zondag gaat het F1-circus van start in Melbourne. Maak je dus geen zorgen; chips, bier en auto's op je tv zijn verzekerd op zondag 15 maart.


Japanse Supercars spotten

Maak je wederhelft blij en neem je kinderen mee naar het Autoworld Museum in Brussel. Daar is namelijk een tijdelijk expo van Japanse Supercars. De Toyota 2000GT, Supra, Honda NSX en de Nissan GT-R tekenen allemaal present.


Rondje Groene Hel?

Niet alleen bij de F1 wordt een startschot gegeven. Ook de Nürburgring opent terug haar deuren voor de bekende Touristenfahrten. Waarom kijken naar een hoop kale mannen van middelbare leeftijd als je zelf kan gaan knallen op circuit?


Geef wat liefde

We hebben de eerste week van aangenaam weer achter de rug. Hoe ziet jouw wagen er eigenlijk uit na de laatste maanden? Vuil? Dat dachten we al. Misschien is aankomende zondag de perfecte dag om je auto's eens stevig op te blinken...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Quin 12:49
afbeelding van Quin

F1 doet het voor mij :-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws