Maken of kraken: Opel Astra Sports Tourer [Render]

opel-astra-2016-render_01

Opel zal dit jaar nog haar vijfde generatie van de Astra tonen. Beeldbewerker Theophilus Chin zwierde alvast photoshop open om het design daarvan te bedenken. Het resultaat zijn deze renders van de Sports Tourer-variant. Kan 'ie er door voor jullie?

'Zet hem zo maar voor onze neus' was al vlug de conclusie op onze redactie. Chin maakt de Astra namelijk een stuk strakker dankzij elementen te lenen van de Corsa en de Insignia. Speciaal is de D-stijl (helemaal achteraan), die loopt door als glaspartij. Een beetje vergelijkbaar met wat Honda doet met de Civic Tourer. De twee einddempers en het blauwe kleurtje maken deze render af.

Lichter

De nieuwe Astra zal gebruik maken van het nieuwe globaal platform van GM (D2XX) waardoor hij 50 tot 100 kilogram lichter zal zijn dan vorige generatie. Volgens de geruchten zal de Watts achterophanging behouden blijven (Wat is Watts? Klik hier voor een voorbeeld) en niet geopteerd worden voor een multilink-systeem. Zijn debuut zal naar alle waarschijnlijkheid gebeuren op het autosalon van Frankfurt in september.

Maar tot dan; maken of kraken deze render van Theophilus Chin?

opel-astra-2016
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Nick 20:12
afbeelding van Nick

Ziet er dik uit!

B4 16:48
afbeelding van B4

Mag er gerust zijn!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws