Vraag: Moet Ford een groene Focus RS maken?

ford-focus-rs-2016-green_02

De verrassing was groot toen Ford vorige maand het doek haalde van de Focus RS en we niet tegenop een groene driftkikker keken. Blauw was dé presentatiekleur. Moet Ford toch een groene Focus RS uitbrengen?

Het leek ons een aardig grapje van Ford om de rapste Focus niet in het groen voor te stellen, de vorige generatie Focus RS heeft namelijk de helft van zijn imago te danken aan dat kleurtje. 'De nieuwe generatie moet volwassener zijn', aldus Ford. Maar je kan hem toch ook nog in het groen bestellen, toch? Een vraag die de ingenieurs onthaalden met een lachje. 'Groen? Daar hebben we nog niet over nagedacht.'

Een uitspraak die waar blijkt te zijn, want wil je er ééntje bestellen, dan heb je de keuze uit Nitrous Blue, Stealth Gray, Frozen White en Shadow Black. Een vrij braaf kleurenpalet. Zijn felle kleurtjes dan zo uit de mode? We willen het van jullie wel eens weten:

Moet Ford een groene Focus RS maken?

ford-focus-rs-2016-green

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
kris RS 14:29
afbeelding van kris RS

Voor mij moet het niet hoor...ver van.....ik heb namelijk een groen exemplaar van het vorige model.
Zo blijft het model 2010 uniek met deze "BP ultimate green" kleurtje.
Trouwens , 4 cylinder, 5 deurs, wereldwijd verkocht.....pffff
Ze doen de RS benaming geen eer aan, wel goed voor ons eigenaars van model 2010....zal in de toekomst een echte klassieker worden.

Audi22 18:03
afbeelding van Audi22

Plus daarbij het vorige model sprong er echt uit had iet speciaals, deze nieuwe vind ik maar gewoontjes. Ik ken iemand die de eerste focus RS heeft en die vindk zelfs nog een heel mooier/specialer.

Marc Steyaert 03:22
afbeelding van Marc Steyaert

Haha ik heb er 1, mk2

Uw reactie