Belgische Lotus Exige heeft meer dan wat opfriswerk nodig

lotus-exige-tuning-sale-belgium_01

Als ze bij Lotus ergens blij om kunnen zijn, dan is het wel dat hun circuitspeeltjes niet meteen geliefd zijn in de tuningswereld. Althans, dat dachten we. Want deze tweedehands Exige doet onze tenen krullen en ogen branden.

We gingen moppen maken over zijn tijgerkracht, of dat dit het ultieme voertuig is voor je cougar-buurvrouw. Eerlijk is echter eerlijk, deze Exige is zo ver weg, dat het niet meer grappig is. Het model komt origineel uit Noord-Amerika waardoor we er van uit gaan dat het daar fout gegaan is. Hoe fout? Wel, de kleurstelling kan je nog onder het 'Des Gouts et Des Couleurs'-spreekwoord plaatsen, maar de exterieursaanpassingen zijn niet goed te praten. Een gigantische foute spoiler met nog eens een spoiler op, afschuwelijke einddempers en - jawel, op een Lotus - chromen velgen.

De verkoper uit Zonhoven vraagt 19.900 euro waarmee dit model een stuk goedkoper is dan andere Exiges op de tweedehandsmarkt. De vraag is echter of dit nog recht te trekken valt. Wij gaan alvast even onze ogen uitspoelen...

lotus-exige-tuning-sale-belgium_01
lotus-exige-tuning-sale-belgium_01
lotus-exige-tuning-sale-belgium_01

Bekijk het zoekertje HIER.

UPDATE:

Het Belgische Lotus-forum wist te vertellen dat het hier over een Exige gaat die verkocht is op een veiling en terug 'in orde gebracht' is na een stevige crash. Meer daarover - inclusief foto's kan je lezen op het forum.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Kefkie 14:47
afbeelding van Kefkie

Ander kleurtje, andere wielen, deftigere spoiler en dat zal er al een pak beter uitzien!

Namaz 22:56
afbeelding van Namaz

Hahaha, die bestaat nog... ooit in het echt gezien, pijnlijk voor de ogen!

Rebel 08:31
afbeelding van Rebel

De meeste dingen zijn wel te herstellen. De vorige eigenaar had beter een car-wrap kunnen laten kleven, dat is eenvoudiger te verwijderen, i.p.v. een volledige re-spray.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws