Vraag: Wordt er in jouw auto gegeten?

vraag-eten-auto_01

Er is veel voer tot dispuut in de wagen. Van passagiers die het bij elk kruispunt beter weten tot hoe hard de verwarming mag staan. Nog zo ééntje gaat over het al dan wel of niet eten in de wagen. Wordt er bij jou in de auto het pak kruimelige koekjes open getrokken?

'Eten doe je aan tafel', een zinsnede die je in ongeveer elk opvoedingboek tegen komt. Zolang er dus geen tafel in de auto staat mag je er eigenlijk niet eten. Nu weten we allemaal dat niet iedereen dezelfde strikte opvoeding heeft gehad. Meer nog, misschien is het een noodzakelijk kwaad, dat eten in de auto. Want anders zou je op heel de dag niets gegeten hebben. Anderzijds is het één van de weinige manieren om je kinderen achterin vijf minuten stil te houden, zo'n Vitabis koek.

Toch is voedsel in de wagen een tikkende tijdbom, want je hebt maar één krachtig uitwijkingsmanoeuvre nodig om dat potje zure beertjes door de auto te katapulteren. Waardoor je tot het einde der tijde suiker in de stoel zal tegenkomen. Hoe zit het bij jullie?

Wordt er in jouw auto gegeten?

Laatst gepubliceerd

Reacties (9)

Plaats een reactie
Glenn 12:22
afbeelding van Glenn

Nee. Ik heb echter geen kinderen en ben niet de ganse dag op de baan, dus weinig reden om de auto onder te smossen :-)

Adriaan 12:26
afbeelding van Adriaan

Ik zondig me er wel eens aan, zit geregeld een ganse of halve dag in de auto, en anders zou het er echt niet van komen. En ja, mijn oudste zoon eet ook nogal graag in mijn auto :p Af en toe eens een uur steken in het stofzuigen van mijn auto, en je ziet het al bijna niet meer :p

Yvesw 13:38
afbeelding van Yvesw

Ik probeer het steevast te beperken tot nooit. Gebeurt het dan toch eens, dan valt het me op dat ik meestal de meest kruimelige rommel aan het eten ben... Wat is eigenlijk perfect autovoedsel? :-)

Wim 15:51
afbeelding van Wim

Ik doe exact hetzelfde. Voor lange ritten ga ik speciaal naar de winkel voor kruimelvrije koekskes :p

CJSTEVEN 15:13
afbeelding van CJSTEVEN

fondue....

Yvesw 15:51
afbeelding van Yvesw

Zolang je de ramen open zet zie ik er geen probleem in... :-p

Yannick 17:14
afbeelding van Yannick

massas. die eurodeals van McDonald en de Menu OK bij Quick kan ik niet weerstaan. :-p Op de duur heb ik zelfs een hele routine bedacht om alles zo veilig mogelijk te positioneren in men auto :-p

Mesoerrie 18:01
afbeelding van Mesoerrie

Heel vaak. Gewoon een keukenhanddoek op je schoot leggen om zetel/tapijt/kledij te beschermen. Zeker met hamburgers en zo. Na eten gewoon handdoek zodanig opvouwen dat er niks uitvalt en wanneer het past even raampje open en uitschudden.

B4 21:16
afbeelding van B4

Dagelijks in men taxi, iets minder vaak in men eigen auto

Uw reactie