Vraag: Wat is de ultieme voetballersauto voor Rode Duivels?

hyundai-i10-football-cars-1

Groot nieuws gisteren in de algemene media, want voetballer Kevin De Bruyne werd gespot in een 'gigantische rode Jeep' (lees: een Mercedes G 63 AMG). Waardoor we spontaan afvroegen: Wat is de ultieme voetballersauto voor de Rode Duivels?

Gisteren hadden onze Rode Duivels een vergadering omdat twee belangrijke interlands om de hoek loeren. Het was dan ook de uitgelezen kans voor spotters om te kijken waar onze nationale trots mee rond toert. De Bruyne doet het met een Mercedes G 63 AMG (Crazy Color Edition), Courtois bolt dan weer rond in een zwarte Aston Martin (Vanquish) en Denayer houdt de voetjes op de grond met een Peugeot.

Een uitgebreid aanbod alleszins, want zowel groot, klein als betaalbaar komt aan bod bij onze Rode Duivels. Maar wat zou nu de ultieme Rode Duivelsmobiel zijn? Daarom volgende vraag:

Wat is de ultieme voetballersauto voor Rode Duivels?

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Adriaan 14:17
afbeelding van Adriaan

Ik heb het altijd wat moeilijk gehad met de bedragen die er rondgaan in voetbal, en zeker als je dan leest dat een grote groep van die helden in schuld bemiddeling moeten gaan omdat ze niet weten hoe met zulke massa's geld om te gaan. Vandaar: een buzzy pass volstaat in mijn inzicht.

Uw reactie