Russische kleuters tunnelen weg uit school om Jaguar te kopen

jaguar_russische_kleuters

Twee vijfjarige Russische jongens hebben het gerief uit hun zandbak gebruikt om een weg uit de kleuterschool te tunnelen en een Jaguar te gaan kopen. Jup.

Twee vijfjarige jongens uit Magnitogorsk in de Ural regio in Rusland zijn ontsnapt uit de kleuterschool door een tunnel onder het hek waar ze enkele dagen voordien al aan waren begonnen, zo berichtte de Russische krant Komsomolskaya Pravda. De twee jongens wandelden daarna twee kilometer naar een nabijgelegen dealer van luxueuze auto's waar een vrouwelijke chauffeur hun opmerkte. Toen deze vroeg wat de twee aan het doen waren alleen op de straat vertelden ze haar dat ze "op weg waren van de kleuterschool om een Jaguar te kopen" maar dat ze "geen geld hadden". De vrouw bracht daarna de kinderen naar een politiestation.

Het lokale ministerie van Chelyabinsk kan nog geen details geven maar bevestigde wel de ontsnapping. De plaatselijke onderwijsinstelling heeft de leidende leerkracht wel direct ontslagen omdat de verdwijnen van de twee pas na een half uur werd opgemerkt. De ouders van de kinderen dienden geen enkele klacht in.

We kunnen het de twee jongens echt niet kwalijk nemen voor zo'n Jaguar F-Type, al hebben ze misschien net iets te veel naar deze film gekeken.

Auteur: Auteur: Nathan
Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
PoePoe 18:43
afbeelding van PoePoe

Echt óveral houden ze van Europees!! :-) :-)

t-boi 22:29
afbeelding van t-boi

De 'kinderen' van de 'ouders' dienden geen enkele klacht in???

Yvesw 09:12
afbeelding van Yvesw

'In mother russia car drives you' ;-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws