Vraag: één M4 GTS of een M3 + M4?

vraag-m4gtsintro

De big daddy in de M4-familie krijgt een met water geïnjecteerde zes-in-lijn die het tot 500 pk schopt. Technologie waarvoor je wel diep in de buidel moet tasten. Wat kies, jij één M4 GTS op je oprit of een garage met een M3 en M4 Coupé erin?

Hoeveel exemplaren er van de tot 700 stuks gelimiteerde M4 GTS naar België komt kan BMW niet meegeven, maar de prijs wisten ze ons wel te vertellen; 154.000 euro inclusief BTW. Een smak geld waarvoor je veel ander goed kan kopen.

Meer nog, gaan we er vanuit dat je het Clubsport-pakket aanvinkt (met oranje rolkooi, zespuntsharnas en brandblusser), dan zal die prijs gemakkelijk richting 160.000 euro stijgen. Een prijs waar je niet toevallig een M3 Sedan én een M4 Coupé mee kan kopen. Natuurlijk mag je niet vergeten dat die M4 GTS een verzamelobject wordt (lees: langetermijninvestering). Toch, verantwoordt het de meerprijs? Wat kies jij?

1 BMW M4 GTS, of een BMW M3 en M4 Coupé in de garage?

vraag-m4gts
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Glenn 10:54
afbeelding van Glenn

Geen van beiden voor dat geld. Als je echt een investering wil: E46 M3 CSL. En een F30 Alpina B3 als daily. Met wat rekenwerk kun je er nog een panigale of h2 bijnemen ;-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws