Goedkoop racen: Dacia Logan Cup te koop voor 5.999 euro

dacia-logan-cup_01

Ooit al eens opgezocht wat merken vragen voor geprepareerde racewagens? Hopelijk niet, want anders was je bankrekening nu nog depressief. Dacia die tonen dat het anders kan met de Logan Cup-racewagen. Zo ééntje staat nu te koop voor net geen 6.000 euro in België.

De Dacia Logan Cup was een merkenrace verzonnen door Renault Sport dat werd verreden in Duitsland, Frankrijk, Roemenië en Rusland. Racen betaalbaar maken voor iedereen, dat was het motto. Daarom dat er ook werd gekozen voor een Logan met 90 pk sterke 1.6 als basis van de racewagen.

Renault Sport, die voegden een rolkooi en kuipzetels toe, stripten het interieur en plaatsen een spoiler achterop. Zo'n exemplaar van 2006 staat nu te koop op Belgische bodem. Voor de heerlijke lage prijs van 5.999 euro, met 6 paar velgen en banden. Eigenlijk het koopje van de eeuw. Eén probleem natuurlijk, dit ding is niet straatlegaal dus je moet al over een oplegger beschikken of circuit in de tuin hebben liggen om er iets aan te hebben. Anderzijds, wat heb je nog voor 6.000? De onderdelen op de wagen zijn waarschijnlijk al meer waard...

Bekijk het zoekertje hier.

 dacia-logan-cup
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws