Agenten willen dief oppakken en ontdekken Meth-Lab

methlab

In Florida, de Verenigde Staten, is een man opgepakt op de parking van Walmart op verdenking van diefstal. Of dat was de bedoeling. Want wanneer de agenten de wagen van de verdachte wouden onderzoeken, kregen ze te maken met de verrassing van het jaar.

Een werknemer van de winkelketen Walmart in Florida belde op zaterdagnamiddag de politie nadat hij/zij zag dat een man voor $1.700 aan spullen probeerde te stelen. Dat allemaal in één keer willen stelen is sowieso vragen om betrapt te worden. Nog voor hij kon opgepakt worden leidde de dief de agenten naar zijn Mazda crossover, die op de parking geparkeerd stond.

Bij het onderzoeken van die auto vond de politie een Meth-Lab. Breaking Bad, anyone?

De politie heeft alles in beslag genomen. Alle goederen worden eerst ontsmet alvorens ze opnieuw verkocht worden. De auto zelf bleek gestolen en zal alsook ontsmet worden alvorens hij terug naar de eigenaar gaat. De dief zelf werd ook ontsmet alvorens hij naar de gevangenis ging, net als de vier agenten die allemaal in het ziekenhuis werden opgenomen voor een medisch onderzoek. Ook ontsmet dus.

Een tip voor mensen met vergelijkbare plannen. Probeer in kleine hoeveelheden te stelen en zet uw meth-lab niet op de parking van een supermarkt.

Auteur: Auteur: Pieter A.
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie