5 tekenen dat u toe bent aan een nieuwe auto

mini-ikwlvanmijnautoaf_nieuw

Staat de straat blauw wanneer jij de auto start, doen passanten hun vingers in de oren als je langsrijdt of moet je je buren vragen de auto aan te duwen als hij weer eens niet wil starten? Misschien is het tijd voor een andere auto. 5 tekenen dat u toe bent aan een nieuwe auto.

1. De auto laat je staan wanneer het koud wordt
Iedere auto gaat weleens stuk, maar als een auto verouderd neemt de kans toe dat onderdelen die nooit vervangen zijn de geest geven. Op het moment dat ze het zwaarst worden belast laat de auto je ineens meerdere malen in de steek. De volgende keer zou dit weleens in de kou op een besneeuwde vluchtstrook kunnen zijn.
2. Blauwe straten
Heb jij een jerrycan met olie in je achterbak staan? Staan de straten blauw als jij langs bent geweest? Olieverbruik is een teken dat de motor versleten is en een versleten motor laat je steeds vaker in de steek. Dus voordat je met je auto op kunt als figurant in een slechte Oostblok-film, kijk eens naar de verkoopmogelijkheden van je auto op ikwilvanmijnautoaf.be.
3. Autokeuring
Uit een autokeuring blijkt vaak hoe lang jouw auto nog mee kan. Zijn er veel onderdelen aan vervanging toe, maak dan eens een berekening of je auto het waard is. Ook als de auto nog niet helemaal op is kan inruilen een goed alternatief zijn.
4. Je ziet overal droomauto's rijden
Natuurlijk, je bent gehecht aan je auto, dat zijn we allemaal. Maar je ziet ook regelmatig mooiere, betaalbare auto's langskomen. Op ikwilvanmijnautoaf.be helpen ze je op weg, door bij inruil een goede prijs te betalen voor jouw oude auto.
5. Je meest ruimdenkende vriend raadt je aan een andere auto te zoeken
Je hebt het weleens gehoord van mensen die altijd hun mening klaar hebben over je spullen, niets aan de hand. Maar als je meest ruimdenkende vriend het je aanraadt, kijk dan nog eens kritisch naar je auto. Misschien is de tijd rijp voor ander exemplaar.