Uit-tip: International Mini Meeting Lommel [14/05-15/05]

imm-2014-mini-meeting_19

Naar jaarlijkse gewoonte houden fans, freaks en gekken van de Mini hun Internationale Mini Meeting. Voor het eerst in de geschiedenis van het evenement trekt de karavaan naar België. Dit weekend nog niets gepland? Zoek dan niet meer verder.

Twee jaar geleden waren we er zelf bij in Engeland en het moet gezegd worden; de sfeer tijdens de International Mini Meeting (IMM) is onbeschrijfelijk. Want hoe vaak kom je zo'n 3.500 Mini-eigenaars tegen van over heel de wereld (ja, zelfs uit de VS en China) die een weekend lang feest vieren op een festivalterrein. Juist ja, dat is de magie van IMM.

Voor het eerst sinds de oprichting van het evenement strijkt de stoet neer in België, dankzij een groep Belgische Mini-clubs. Ben je dit weekend dus nog vrij, zak dan zeker af naar het festivalterrein op de Balendijk in Lommel voor een Mini-overdosis. Meer info vind je alvast op IMM2016.be.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 6 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Davy 18:35
afbeelding van Davy

**Ticket sales has ended on April 15**
*Ouch!*

Davy 18:37
afbeelding van Davy

Er zijn nog wel dag tickets..

Yvesw 20:22
afbeelding van Yvesw

Ter plaatse zelf kan je ook binnen (tickets 18 euro). Online ticketverkoop is er niet, wel via enkelen punten die je terug vindt op de site.

Bart Wouters 19:11
afbeelding van Bart Wouters

Bezoekers zonder mini, gewoon om eens te gaan kijken, ook 18 euro?

mvg

Rich 01:12
afbeelding van Rich

Yep, bezit geen mini meer, maar vindt het nog altijd een top wagentje als ik hem zie rijden. Dus dacht, ga even op de avond kijken, dan zullen de meeste wel terug op het plein staan. Wij waren er om 18u15 en er werd inderdaad 18€ gevraagd als bezoeker zonder auto. Er werd ons ook vrolijk meegedeeld omstreeks 20u het terrein terug te verlaten. Ik kijk nu niet op een euro op dat gebied en bezit zelf verschillende wagens. Herb redelijk wat meetings gedaan en mee georganiseerd, maar dit sloeg de bal. Had ik nog nooit meegemaakt. Wij zijn d

Rich 01:16
afbeelding van Rich

Oeps, was te snel vertrokken ..... Vervolg... Wij zijn dus maar terug naar huis gegaan. Dit ligt waarschijnlijk aan mij, maar zie de logica er niet van in. Maar blijft een leuk karretje. En heb ook genoten toen ik ze in Lommel zag rond rijden.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws