Bentley verstopt Mulsanne in foto van 53 miljard pixels... omdat het kan

bentley-zoom

'Van de grootste gebaren, tot de kleinste details'. Bentley plaatst een Mulsanne op de Golden Gate Bridge in San Francisco, gaat met een camera zo'n 700 meter verder staan en komt terug met een beeld waarbij je nog steeds het stiksel op de stoelen scherp kan zien. Gewoon, omdat het kan.

Nieuwswaarde? Nul. Coolheidsfactor? Door het dak. Bentley vond het namelijk nodig om wat extra aandacht te brengen op haar Mulsanne EWB. Dat kan je natuurlijk doen door een flashy video te maken. Of... door een foto te nemen van 53 miljard pixels. Anders gezegd; een beeld waar er bijna een oneindigheid aan details valt te vinden.

Daarvoor gebruikten ze een methode die ontwikkeld werd door NASA. Heel kort door de bocht; een camera neemt een 700-tal beelden vanaf dezelfde locatie en voegt ze samen tot één geheel. Waardoor je vanop 700 meter kan inzoomen op de passagiersstoel van de Mulsanne waarop trots het Bentley-logo prijkt. Gestikt met 4.500 steken trouwens.

Hoewel we het beeld deels kunnen embedden spreekt het pas echt tot de verbeelding in breedbeeld op de Bentley-site. Doorklikken is dus de boodschap!

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws