WIN: de Autofans Mystery Box vol miniatuurtjes!

Win-miniatuur-Autofans

En we hebben een winnaar!
Heb je nog wat plaats in die glazen kast vol miniatuurtjes waar je wederhelft horendol van wordt? Dan hebben we goed nieuws voor je, want op de redactie hebben we een doos staan gevuld met 6 mysterieuze schaalmodellen die we maar al te graag richting jou opsturen.

Noem ze schaalmodellen, noem ze miniaturen, noem ze speelgoedautootjes; elke Autofan heeft wel een affectie met de in de krimpmachine gestoken autootjes. Daarom dat we het ook onze plicht vinden om jullie schouw er een stuk minder saai uit te laten zien.

Hoe we dat gaan doen? Wel, sinds kort hebben we op de redactie een mysterieuze doos staan gevuld met 6 miniatuurtjes die we graag richting je schouw sturen. Gezien het mysterieuze aura dat er rond hangt kunnen we natuurlijk niet zeggen over welke exemplaren het juist gaat. Al geven we toe dat het zeer uiteenlopende modelletjes zijn. Zowel qua merken als qua schaal. Toch nog graag een tip? Er zit onder andere klassiek gerief in van Frankrijk, werkmateriaal uit Duitsland en een pk-braker uit Engeland.

Winnen? Laat dan via de reacties onderaan (ludiek) weten waar jij je schaalmodelletjes uitstalt in je woonst. En misschien kan je er binnenkort wel zes nieuwe bij stallen...

De wedstrijd loopt tot 3 juli 2016, de winnaar wordt bekendgemaakt op 4 juli 2016

Ondertussen heeft de onschuldige hand (lees: random reactie-selecteer-tool) een winnaar gekozen. Reageerder Benjamin mag zich binnenkort verwachten aan een doos modelletjes om in zijn (koel)kast te parkeren!

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 36 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (36)

Plaats een reactie
Kristof Norré 12:17
afbeelding van Kristof Norré

Ik stop ze in het handschoenkastje van mijn saaie bedrijfswagen (franse dieselstoof) en naargelang mijn mood zet ik de Engels pk-braker of en andere miniatuur op het dashboard Dan boots ik het uitlaatgeluid na. Ik pas mijn zitpositie, schakelwijze (heb ook peddles aan het stuur yiehaa) aan en uiteraard mijn rijgedrag.. Dus als jullie binnenkort een fransoos door een veld zien kachelen.. er staat heel waarschijnlijk dat werkmateriaal uit Duitsland op schaal op mijn dashboard.

Bjorn Depoortere 12:19
afbeelding van Bjorn Depoortere

Mijn pareltjes staan netjes in een stofvrije glazen kast in onze living. En daar kan mijn wederhelft heel goed mee leven ;-)

Mathieu 12:55
afbeelding van Mathieu

Achter glas. We hebben een mooi zelf gerenoveerde doorzichtige barkast. Tussen de glazen een blinkende bolide.
Dit lijkt me de coolste/mooiste/meest stof vrije plaats.

Echter: Don't drink & drive!

Of, indien mooi afgedekt, in het midden van de grote schouw. Als eyecatcher!

Yoran 13:01
afbeelding van Yoran

Bij mijn ouders. Want de vitrinekast staat daar nog :-)

Speedy_430 13:37
afbeelding van Speedy_430

Deze staan geëtaleerd in de woonkamer. De kat kijkt iedere dag zeer geïnteresseerd naar de blinkende bolides net als ik wanneer ik er langs loop :)
Maandelijks worden alle deuren gesloten, de kat buiten en de bolides uitgehaald om het stof die toch zou zijn binnen geslopen te verwijderen. Dan nog een laagje wax op de blinkende carrosserie en ze kunnen er weer even tegen .

Kurt Van den Bogaert 13:41
afbeelding van Kurt Van den Bogaert

Miniatuurtjes dienen om gezien te worden, daarrom geef ik ze graag een plaatsje naast mijn mini en fiat 500, beiden op schaal natuurlijk, mijn parking is niet zo groot. Wanneer wordt de doos nu bij mij geleverd ??

Jonathan 15:19
afbeelding van Jonathan

Bij mij staan de miniatuurtjes op de kast van mijn bureau, goed in het zicht.

Als ik mij weer eens afvraag waarom ik al dat werk weer doe, dan kijk ik even naar de schaalmodellen en ik weet weer waarom...
De droom is om ooit een echte Porsche GT3 RS te kunnen kopen, maar voorlopig blijft het bij een schaal 1/18 model :-)

Verder staan er nog wat Beemer en Ferrari modellen, maar er is zeker nog plaats om er een stuk of 6 naast te zetten, toevallig ...

Jan Vanoppen 15:51
afbeelding van Jan Vanoppen

MIjn vriendin is binnenkort jarig, kan ik enkel die doos hebben aub?

Die miniatuurtjes, tja, die neem ik er wel bij ....

Rik 16:24
afbeelding van Rik

Wagentjes staan verspreid over de living, keuken en zolder, waar bij mij vooral F1 centraal staat in de living en de keuken, vind je op zolder de "gewone" straatwagens! Mijn favoriet merk: Ferrari!

DasHaus 17:53
afbeelding van DasHaus

Een witte Esprit S1 in de badkuip, een Ferrari onder mijn matras en een Hummer H2 in mijn broekzak. Die 2 laatste hebben helaas hun reputatie van respectievelijk pussy magnet en penis extender nog niet waargemaakt.

Sam 19:31
afbeelding van Sam

Ik zet mijn miniatuurtjes graag in de hal en het toilet waar iedereen ze kan zien. In de hal hangt een grote spiegel waarop iedereen kan controleren of er reeds geld op hun rug groeit. In het toilet kunnen we kijken of we reeds geld schijten. Indien dat het geval is kunnen we naar gelang het budget meteen een schaal 1/1 aanschaffen.

Ben Engelen 20:04
afbeelding van Ben Engelen

Een vitrinekast in de hal en 3 kastje in de living. Daar is nog plaats vrij voor enkele leuke modellen!!!

t-boi 20:52
afbeelding van t-boi

In een vitrinekast in de inkom, zodat iedereen, die bij ons binnenkomt, ze direct ziet staan.
Bij mij staan er vooral sportwagens en getunede modellen in :-)

WillyS 21:59
afbeelding van WillyS

Ik zet ze onder de televisie waar ik altijd Forza op speel daarmee zie ik altijd mijn favorieten in beeld. Maar ik moet ze wel op de bovenste plank zetten, anders gaat de hond ermee lopen. Die heeft ooit een keer de rit van zijn leven beleefd met een van mijn meest begeerde miniaturen, de 1961 jaguar E-Type. Dat was natuurlijk niet zo tof, gelukkig heb ik nog een reeks andere klassiekers en wat hedendaagse bolides.

homanito 22:08
afbeelding van homanito

Ik zet die bij bepaalde momenten op de nachttafel van mijn vrouwlief, dan beseft ze dat ik uitkijk naar een nieuwe auto. Dat is intussen al 21 keer gebeurd.
Is nog altijd een verrassings moment, maar ze verschiet er niet meer van, zoals bij de eerste keren.

Dylan Defever 10:11
afbeelding van Dylan Defever

Mijne staan gewoon in mijn kamer, alle 60! Wegens ik nog thuis woon is dit de ideale locatie om er dagelijks van te kunnen genieten.

Kenny 12:29
afbeelding van Kenny

Ik heb het altijd zonde gevonden dat exclusieve wagens voor hoge bedragen worden verkocht om ze daarna permanent in een garage te stallen. Net om die reden zet ik mijn miniaturen niet in een vitrinekast. Nee, ik bewaar ze in een curverbox en in m'n vrije uren haal ik ze van stal en rijd ik ermee rond op handen en knieën doorheen het hele huis. Geluidjes nabootsen hoort er natuurlijk ook bij.

John 14:36
afbeelding van John

Ik bewaar ze onder kasten en zetels. Meestal belandden ze daar na een te snelle bocht of een mislukte looping op de racebaan. Die turboknop was toch niet zo'n goed idee.

a 15:41
afbeelding van a

In de living in een vitrinekast

Benjamin 16:16
afbeelding van Benjamin

In de koelkast, blijven ze vers...

van de velde bart 16:30
afbeelding van van de velde bart

in hun garage natuurlijk

El_Barto 16:37
afbeelding van El_Barto

In mn zoon zn speelgoeddoos. Daarvoor dienen ze toch? ;-)

Adriaan 16:50
afbeelding van Adriaan

Wss in de mond van mijn jongste zoon terwijl mijn oudste zoon van zijn oren aan het maken is dat je dat niet mag doen tegen hem :p

jacqueline van tilborg 17:07
afbeelding van jacqueline van tilborg

heb er nog enkele heel mooie die nog in hun doos nog zitten in mijn kast! ik wacht tot de kleinkinderen groot genoeg zijn zodat ze beseffen dat met die auto's niet mag gekoerst worden! en als er dan nog enkele bijkomen dan zal dat een mooi geheel vormen in mijn kastje met glazen deuren dat pronkt op de chauffage! heel graag dus!

steven 17:55
afbeelding van steven

In men garage, spijtig genoeg kan men grote er niet meer bij!

capaincool 22:29
afbeelding van capaincool

Bij mij staan ze op mijn nachtkastje, zodat ik er van kan dromen. ;-) Ik heb op het moment al een Bugatti EB 110 en een Renault Alpine A110. Ik zou natuurlijk nog een paar modelletjes kunnen gebruiken voor op mijn kot :-p

Techno Patat 12:14
afbeelding van Techno Patat

Bij mij staan ze magnifiek in mijne living in een glazen kast die vroeger in een juwelier zijn winkel stond te pronken! Kan je al inbeelden wat een prachtige kast het is?

Enig nadeel, die juwelier had duidelijk een kuisvrouw. En ik dus niet, want die kast heeft namelijk een opening van enkele centimeters waar het stof nogal vlotjes door komt gedwarreld om zich dan op mijn schatjes te nestelen!

Nu is het al enkele maandjes geleden dat ik ze gekuisd heb (duhuh, denk je dat ik m'n vriendin die tere beestjes ga laten aanraken!?!) en er ligt een klein laagje op. En met de 16!!!!! spotjes die in die kast hangen zie je elk stofje vrij goed liggen ze...

Bon, flashback naar een paar maand geleden: er was een uitverkoop van een schaalmodellenwinkel. Daar heb ik mij laten verleiden tot de investering, en de investering toont zich in de vorm van een snoeprode Carrera GT en een heerlijke witte MC12, beiden in schaal 1/18...

Flashforward naar vandaag, zaterdag 2 juli, 12.12, in mijne zetel onder een zacht plaidje van de Weba in DEINZE (niet Gent nee!): Nu, 12 juli, 12h12 dus: moeten die na 2, 3-ish maanden nog steeds een plaatsje vinden in die magnifieke kast van mij. Maar ik vind het de moeite niet om de volledige kast leeg te halen, af te stoffen, te herschikken, te keuren, nog eens te herschikken, een second opinion navragen, nogmaals herschikken, etc etc! Je snapt het wel, VEEL MOEITE voor MAAR 2 schaalmodellekes!

Dus voor de goede verderzetting van mijn relatie met m'n vriendin is het beter dat ik ze win. Want voor 8 schaalmodellen vind ik het nu al eens de moeite om ze te herschikken zie... En dan kan mijn teerbeminde Sanne eindelijk stoppen met wekelijks te vragen wanneer ik nu eindelijk die 2 speelgoedjes in mijn kastje ga zetten!

Want zoals het bekende spreekwoord gaat: Als een man beloofd heeft dat hij iets gaat doen, dan zal hij het wel doen hoor! Je moet hem er echt niet om de 6 maand aan herinneren...

Dirk 17:09
afbeelding van Dirk

Bij deze wil ik autofans alvast danken om mij met deze ludieke actie de mystery box op te sturen. De miniatuurauto's zullen in al hun glorie een eervolle plaats toebedeeld krijgen in mijn woonst. Je zal ze terugvinden tussen de sanseveria's, waar mijn echtgenote zo verzot op is, in de keuken op het vestertablet naast onze aftandse radio. Eveneens voorzie ik een apart plekje in de wc, waar ik al mijmerend mijn gevoeg zal doen starend naar de verkleinde autoversie van mijn dromen. Voor ik ga slapen zal één der zes gegadigden me met een glimlach in remslaap brengen. Voor de overige 2 heb ik alvast plaats geruimd in zowel de inkomhal als de badkamer. Misschien niet dadelijk de plaatsen die andere autoliefhebbers voor ogen hebben, maar daarom niet minder interessant. Na een lange, saaie werkdag thuiskomen in de wetenschap dat model x je begroet bij het binnenkomen en model y je met zijn minikoplampjes aangaapt bij het douchen. De olie kruipt waar je het minste verwacht. Overal waar ik huis kom zal ik met plezier terugdenken aan de dag dat de postbode me jullie doos kwam brengen. Voorwaardelijk hartelijk dank autofans. :)

Vandecasteele Linda 17:31
afbeelding van Vandecasteele  Linda

ik zet ze in de glazen kast van mijn zoon die in zijn bureau , wat zou hij hiermee overgelukig zijn , i liked & shared

Mervilde Jerry 18:29
afbeelding van Mervilde Jerry

Mijn man is enorme fan van auto's op schaal model en heeft er heel wat die staan netjes uitgestald in een etagèrekast in de living en dat is echt zijn heiligdom ik mag ze zelfs niet afstoffen dat is zijn werk.

jan 22:30
afbeelding van jan

ik stel ze tentoon in de leefruimte zo dat mijn kleinkinderen er van kunnen genieten

Michaël 22:48
afbeelding van Michaël

In de kast met glaze deuren... waar mijn vrouw nog steeds denkt kaderkes met fotokes te zetten...
Niet dus als die doos mijn richting uitkomt!

BertR. 23:23
afbeelding van BertR.

Toffe actie, maar ik heb geen plaats om schaalmodellen uit te stallen. Ik wens de winnaar er veel plezier mee.

John Govaert 02:17
afbeelding van John Govaert

Klassiek gerief uit Frankrijk? Als het nu een lange DS of een R-4'tje is, er is nog plaats naast de Simca 1000LS en de Traction Avant, allemaal onder het toeziend oog van Bibendum, de mascotte van Michelin.
Werkmateriaal uit Duitsland? Een Porsche tractor of een BMW M1? Naast m'n Art Cars kan de M1 ook wel een plaatsje versieren. De Porsche tractor mag naast m'n groene VW Kever.
Pk braker uit Engeland? Misschien naast de rode Dubbeldekbus in de boekenkast ;-)

Jonathan 10:12
afbeelding van Jonathan

Beste Autofans,

het is al 4 juli en ik heb nog steeds geen email ontvangen dat ik gewonnen heb :-)

Nog even een mop om toch nog kans te maken op de winst:
V: Een auto neemt een snelle bocht naar rechts, op welk wiel leunt hij het minst?

A: Op het reserve wiel.

Veel succes voor de winnaar!

Yannick 14:09
afbeelding van Yannick

BA DUM TSS

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws