Betaal 10 Britse pond, parkeer (misschien) 1.500 pk sterke Qashqai-R op je oprit

svm-qashqai-r

Lezers die al langer Autofans volgen hebben heus al gehoord van Severn Valley Motorsport en hun 1.500 pk sterke Nissan Qashqai met GT-R-genen. Wel, dat beest verloot de tuners nu. Wat zo'n lotje kost? Tien pond.

Tien Britse ponden om een 1.500 pk sterk monster op je oprit te parkeren, geef toe, er zijn duurdere kopen. Al blijft het natuurlijk een kansspel pur sang. Meer nog snuister je door de regelgeving dan valt te lezen dat Severn Valley Motorsport (SVM) minstens 10.000 deelnames moet ontvangen voor ze de wagen weggeven. Zijn het er minder, dan krijg je gewoon een cashprijs. Ook niet slecht natuurlijk maar wel een stuk minder zot dan de Qashqai-R.

Die gebruikt namelijk het uiterlijk van de vorige generatie Qashqai maar herbergt daaronder de V6 van de Nissan GT-R met twee Garret GT35 turbo's, benzinepompen vanuit een Bugatti Veyron en de nodige andere aanpassingen. Goed voor 1.500 pk op de vier wielen.

Je kans wagen en een lotje kopen? Dat doe je HIERZO.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Kevin 11:37
afbeelding van Kevin

Da krijgde toch nooit in België ingeschreven, en als da dan toch lukt wa moete dan wel niet betalen aan BIV en verkeersbelasting. Het zou wel mega cool zijn als die hier gewonnen zou worden. Misschien een ideetje voor de redactie? Kan je die gebruiken als autofansshowmodel ;). Al denk ik niet dat rijden er in zal zitten vanwege bovenvermelde redenen...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws