Zoekertje: koop een Bentley GT-3R met Japanse kwaliteiten

297814855_2-toyota-supra-supra-3-0-gt3-continental

Wie onopgemerkt doorheen het verkeer wil rijden blijft beter ver weg van dit zoekertje. Dit is voor de geldbewuste burger die graag pocht en opvalt.

Er zijn unieke zoekertjes te vinden op de vele tweedehands-websites, en dit is er zonder twijfel eentje. In 2014 kwam Bentley uit met een straatlegale GT-3R, probleem is dat die 450.000 euro kost. Dat bracht deze brave man op het idee om op basis van de Toyota Supra een Bentley GT-3R te bouwen, en dit is het resultaat.

De basis Supra uit 1992 is volgens hem roestvrij en heeft als grootste voordelen: Japanse kwaliteit, eenvoudig te verzekeren en amper 1.400 kilogram in de weegschaal. Onder de kap schuilt een 3.0 liter zescilinder gekoppeld aan een automatische viertraps. De auto heeft ondertussen 124.000 kilometer op de teller.

297814855_2-toyota-supra-supra-3-0-gt3-continental

Hij zou in perfecte staat zijn, dus wie interesse heeft, bieden op die handel!

Het originele zoekertje vind je hier.

Auteur: Auteur: Pieter A.
Reacties: 4 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Adriaan 10:32
afbeelding van Adriaan

Dit is voor mij het summum van willen maar niet kunnen. Zo'n wannabe auto's hebben me nooit wat gezegd, spijtig van die supra die hiervoor is opgeofferd, want die vind ik dan echt wel schitterend.

John 10:40
afbeelding van John

Op het eerste zicht denk je, hmmm mooi, niet slecht. Dan zie je het interieur en moet je bijna kotsen :-) Als je vervolgens het origineel ernaast legt, dan is het inderdaad zoals Adriaan zegt: willen maar niet kunnen.

Yannick 14:29
afbeelding van Yannick

ik vraag me altijd af wat je daaraan hebt? denk je dan echt smorgens "kijk mij is met men Bentley" of wat is de bedoeling dan?

Adriaan 15:17
afbeelding van Adriaan

Heb je mij gezien???!!! Maar aub niet te veel in detail en al zeker niet het interieur!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws