Te grappig: H-Tune's 750 pk upgrade kit voor Honda Type-R

honda-h-tune

Ferrari Enzo blok, 2 turbo's met 4 superchargers erop en een in de koffer geïnstalleerde DJ-tafel, dat biedt het Britse H-Tune aan in haar laatste kit voor de Honda Civic Type-R. Lariekoek natuurlijk, al is de tuner zich daar helemaal van bewust.

Belgen met een exotische Jap in de garage kennen waarschijnlijk H-Tune wel. Het Britse bedrijf is gespecialiseerd in het op de baan houden (of sneller maken) van potente Honda's en co. Daarnaast zijn de jongens steeds in voor een grapje. En een grapje, dat kreeg je als je vandaag afzakte naar hun website.

Daar pakken ze namelijk uit met de 'Honda Type-R 750 BHP Upgrade Kit'. Een kit die je een stevige 50.000 pond kost maar wel bestaat uit een Ferrari Enzo-motor, Lambo-uitlaat, twee turbo's, vier superchargers én straatlegale slick-banden. Stierenpoep? Jep, complete stierenpoep.

De kit is namelijk een tongue-in-cheek op een video die de ronde doet op sociale media. Daarop valt een jonge knaap te zien die pocht over zijn opgevoerde Honda. En de jongens van H-Tune, die vonden het te lollig om er niets mee te doen. Goed gespeeld H-Tune, goed gespeeld...

Hier alvast de video:

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws