Autofans wenst je een gelukkig nieuwjaar

antwerp-classic-car-event-2016-fotos-autofans-1200px-foto-1041

Weer een jaar voorbij. Tijd voor gelukwensen, de nodige kussen van onze bebaarde redactieleden en een pak cijfertjes. Dan heb je iets om te vertellen aan de feestdis.

In 2016 vierden we 8 jaar Autofans. Dat jubileum, getekend door het cijfer in de vorm van een Hot Wheels circuit bracht ons een dikke 2.000 artikels. Het meest interessant vonden jullie ons artikel over de Volvo V90. Of dat met de titel van dat artikel te maken had, laten we in het midden.

Behalve die vele artikels, schreven we ook nog eens een goeie 117 rijtesten en rijimpressies. Dat zie je goed, gemiddeld om de 3 dagen gooiden we alweer een nieuwe rijindruk op je bord. De meest exclusieve daarbij waren de McLaren 570S en de Rolls Royce Dawn, al kon de test met de Mercedes-AMG GT in het begin van 2016 ook wel tellen.

mclaren-570s-rijtest-2016

Salons dat deden we ook. En daarmee bedoelen we niet alleen onze bezoeken aan de autosalons van Brussel, Genève en Parijs. We waren ook aanwezig op het Goodwood Festival of Speed en maakten sfeerbeelden op de Mini Meeting in Lommel. Om het Antwerp Classic Car Event niet te vergeten.

Goodwood 2016

Maar genoeg teruggekeken. We kijken ook vooruit. Want 2017 wordt opnieuw een jaar van verandering. We willen weer zoetjesaan wat zaken vernieuwen aan onze website, we gaan op zoek naar verse artikels en kijken tegelijk rond of we geen superschitterende schrijvende autoliefhebber kunnen vastgrijpen om ons redactieteam te versterken. Negen jaar worden we in 2017, en dat mag nog eens gevierd worden. Daarover later ook meer.

Je ziet het, plannen genoeg dus. We hopen alvast dat jullie een fijn jaar beleefd hebben op onze website en hopen jullie hier op dagelijkse basis te mogen blijven begroeten!

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 4 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Ponrow 15:20
afbeelding van Ponrow

Happy Newyear!
Hopelijk veel nieuwe en leuke artikels in 2017.

homanito 16:38
afbeelding van homanito

We kijken er al naar uit, het autonieuws van 2017.
En voor het team een gelukkig nieuwjaar.

B4 21:44
afbeelding van B4

De beste wensen voor het Autofans team!

Kevin 10:34
afbeelding van Kevin

Voor jullie ook de allerbeste wensen en dat jullie ook dit jaar weer veel leesvoer mogen voorschotelen aan de autofans onder ons ;)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws