Deze Porsche 911 Targa kost 43 euro

5991_3dviewelement_027

'Gemaakt van Playmobil zeker?' Wel, inderdaad. Want hoewel Lego vaak met auto-gerelateerde artikelen in de spotlight komt, kan ook concurrent Playmobil er wat van. Getuige deze 911 Targa waar je kinderen zotte avonturen mee kunnen beleven.

Veel bouwplezier zal je niet hebben aan deze 911 Targa, dat geven we toe. Maar tussen alle ridders en piraten is het fijn om zien dat speelgoedfabrikant Playmobil ook aan de kleine Autofans van deze wereld denkt. Sowieso zal je het coolste kind van de klas worden. Want de Porsche heeft werkende voor- en achterlichten en zelfs het dashboard licht op.

Al betaal je niet enkel 43 euro voor de 911 alleen, want je krijgt er ook nog stukken van een showroom bij. Kwestie van dat je van jongs af aan leert afbieden bij de dealer. Zaken als dit, hier droomden we van als kind...

5991_product_box_front
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 4 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Wim 19:06
afbeelding van Wim

de blauwe Targa is wel nice, maar bij de rode Coupé krijg je een garage ipv showroom :)

Yvesw 19:19
afbeelding van Yvesw

Echte mannen 'spelen' garage met Lego. ;-)

John 20:01
afbeelding van John

Met u kunnen we klappen! :-D

moodystarfish 08:17
afbeelding van moodystarfish

Lego is wel nice, maar vond de Playmobil Porsche altijd al wel knap uitgevoerd. Ben echter nog meer een Targa-fan, en heb altijd al wel eens een blauwe wagen willen hebben - ik denk dat dit hem dan wordt... :-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws