Nissan X-Trail 4Dogs: Van den hond?

nissan_x_trail_4dogs_4

Nissan biedt voortaan een luxueuze plek aan voor je huisdier in haar X-Trail. Je trouwe viervoeter krijgt niet alleen een mooie instap, ook een haardroger behoort tot de optionele uitrusting.

Dat hebben we gezien! Dat je snel even op de kalender keek om te zien of het geen 1 april was. Dat deden wij overigens ook, want het idee lijkt te absurd om waar te zijn. En toch heeft Nissan deze extra uitrusting in het aanbod zitten. Voor mensen die graag een wandelingetje met de hond doen, maar die daarna niet koudweg in de box of in de hondentrailer willen duwen.

Een 360° douche is er om je hond na de wandeling te wassen. Drogen doe je ook met een geïntegreerde haardroger. Instappen doet de hond dan weer via een aanloopplank, zodat je laaddrempel niet beschadigd wordt. Allemaal wat omslachtig, maar het hoort erbij als je je hond nadien in een luxueus bed-met-drinkwatertoevoer wil laten rusten. Terwijl je huiswaarts rijdt, houd je een oogje in het zeil via de camera met dog-cam technologie.

Nissan brengt de uitrusting in het nieuws na een studie bij 1.300 hondeneigenaars via de Britse Dog Kennel Club. Volgens ons zijn ze nog een maandje te vroeg...

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Defoort hans 12:51
afbeelding van Defoort hans

Wat is de kostprijs van x trailer voor honden

JOSEANNE VAN HOVE 17:12
afbeelding van JOSEANNE VAN HOVE

wat is de kostprijs?

Moors Willy 22:48
afbeelding van Moors Willy

wat is de kost prijs van xtrail voor honden?

Heidi Cleijnen 20:54
afbeelding van Heidi Cleijnen

Wat is de kostprijs van de Nissan voor honden ?

Uw reactie