Mag nieuwe generatie Porsche 911 er zo uit zien?

porsche-911-2019-render_01

Het is nog een jaartje of twee wachten voor Porsche op de proppen komt met de nieuwe generatie 911. Al houdt dat het merk uit Stuttgart niet tegen om het nieuwe model volop te testen. Waardoor digitale kunstenaars de gecamoufleerde wagens als leidraad kunnen gebruiken om het uiterlijk te bedenken. Kunnen jullie deze inzending smaken?

Geloof het of niet maar de huidige 911 draait weeral mee sinds 2012. Neem je dan de cyclus van zo'n 7 jaar in acht, dan zal diens opvolger zich waarschijnlijk in 2019 aanbieden. Dat er een opvolger komt is trouwens duidelijk, want al meermaals werd de wagen heftig gecamoufleerd gespot. Door die camouflage vielen er toch wat details op te merken, waardoor digitale designers zoals bij Trazione Posteriore aan het werk kunnen. Moeten we die beelden geloven, dan adopteert de 911 designkenmerken van de Mission E concept. Kijk maar naar de doorlopende achterlichten.

porsche-911-2019

De spoiler, die verbergt dan weer de koeling van de motor achterop terwijl vooraan bumperwerk van de 918 Spyder valt te spotten. Ver afwijken van de traditionele vorm doen de renders niet. Al heeft natuurlijk geen enkel 911 dat ooit gedaan. Een belangrijke generatie trouwens in de familie, deze '992', want waar de 993 uit de jaren 90 de laatste der luchtgekoelde 911's was zal dit de eerste worden met een hybride-aandrijving. Wees maar zeker dat dit enkel fans op hun achterpoten zal krijgen.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws