Bekijk de nieuwe SsangYong Rexton vanuit elke hoek [GIF]

2018-ssangyong-rexton-3

Een belangrijke dag voor de Zuid-Koreaanse merken, want in de hoofdstad van het land is het jaarlijkse autosalon van start gegaan. Waardoor nieuw gerief er staat te blinken. Zoals de Rexton van SsangYong, die ons meer plaatjes opsturen van de stevige SUV. Even vanuit alle hoeken bekijken? Klik maar verder.

Een belangrijk model voor SsangYong, deze Rexton, want zeker in eigen land verkoopt 'ie als zoete broodjes. Niet gek als je weet dat de vorige generatie rolde op het platform van de Mercedes ML (eerste generatie) en ook gebruik maakte van diens motoren bij lancering. De nieuwe mag het voortaan op eigen pootjes doen. Met een ophanging waarbij vooraan een double wishbone present tekent en achteraan een multilink.

Verder een hoop veiligheidsgerief aan boord, van een noodrem, over dodehoeksysteem tot een Rear Cross Traffic Alert. Onder de kap een 2.2 diesel gekopeld aan een automaat van Mercedes (het blijven vriendjes) en een 2-liter turbobenzine met een automaat van Aisin. Eind dit jaar lanceert SsangYong de Rexton nog wereldwijd. Hangen ze een aanvaardbare prijs aan deze SUV met de afmetingen van de BMW X5 (de huidige kost 23.490 euro), dan kan dit wel eens een toppertje worden.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie