Lamborghini maakt Polizia afschudden alweer lastiger

huracan-politie-2017-100011

De Italiaanse politie heeft weer een cadeau gekregen van Lamborghini. In 2009 kreeg de polizia een Lamborghini Gallardo die nu op pensioen is en bewonderd kan worden in het museum van de snelwegpolitie in Rome, meteen ook de enige reden waarom wij naar een museum van de ordemacht zouden gaan.

De Belgische politie kan rekenen op Audi’s, Volvo’s en BMW’s maar deze verbleken bij het zien van de nieuwe Lamborghini Huracan. Om duidelijk te zijn: dit is niet de eerste Huracan waar de polizia gebruik van maakt. De eerste Huracan is al in dienst sinds 2015 en kan gespot worden in de omgeving van Rome waar hij de snelheidsduivels aan de kant zet. De nieuwe gaat aan de slag in de omgeving van Bologne en zal daar zijn 610 pk niet alleen inzetten voor de normale politie interventies, maar ook voor dringende orgaan- en bloedtransporten. Naast het feit dat de Lamborghini is uitgerust met zwaailichten, computer, opnameapparatuur, pistoolholster en een defibrillator is hij ook speciaal uitgerust met een koelruimte om de dringende transporten tot een goed einde te kunnen brengen.

Durf je toch de wet tarten?

Denk je dat je een kans maakt tegen deze politiewagen? Dan moet je wel met iets zeer sterk afkomen. Hier zijn nog enkele specificaties van de bloedsnelle Huracan. Zoals hierboven vermeld beschikt de wagen over 610 pk dat hij uit een prachtig klinkende V10 haalt en dit op de baan zet via een permanente 4 wielaandrijving. Dit geeft deze Lamborghini een 0-100 tijd van 3.2 seconde en stopt pas met versnellen op 325km/u. We wensen jullie veel succes en plezier ermee!

Lamborghini-Huracan-Polizia
Auteur: Auteur: Kenny
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws