Vrijdag Fandag is er weer! Stel je kandidaat

vf-seizoen5-header

Deze zomer laten we weer een reeks Vrijdag Fandag over je scherm rollen. Wil jij jouw wagen ook graag voorstellen aan onze lezers, lees dan even verder.

Fans van auto's zullen er altijd zijn. En geregeld wisselt de gemiddelde fan wel eens van auto, dus niets houdt ons tegen om opnieuw een reeks van onze Vrijdag Fandag-rubriek te lanceren. Heb jij iets in je garage als de SAAB 99 uit onze 2014 editie, of wil je liever wat kwijt over je Ferrari? Stel je dan hieronder kandidaat via ons contactformulier. Zo kunnen we je nadien contacteren en maken we een artikel over jouw wagen op onze website.

De eerdere seizoenen vind je hier:
Seizoen 1
Seizoen 2
Seizoen 3
Seizoen 4
Seizoen 5

Heb je dus ook een wagen waar je een half leven achter gezocht hebt, een exclusief hebbeding of iets waar je de voorbije jaren al je vrije uren aan gespendeerd hebt, vul dan onderstaand formulier in zodat we je kunnen contacteren. Misschien verschijnt jouw trots wel op Autofans.be!

Laatst gepubliceerd

Reacties (8)

Plaats een reactie
Techno Patat 11:15
afbeelding van Techno Patat

Ik zend het eventjes door naar de maten die ik hier wil verschijnen zie! Maak er anders direct een seizoen Patat van, ik ken er wel wat eigenlijk :p! Wij bakkers zijn autofreaks hé, zo uit het hoofd: E63 AMG S, octavia RS, GLE43 AMG, C43 AMG T, SQ5, S2000, E30 325i, 997 911,...

Yannick 17:15
afbeelding van Yannick

Hahaha :-D en wij maar dik 2 euro aftikken voor wat deeg van 15 cent/brood ;-)

Techno Patat 17:29
afbeelding van Techno Patat

Daar mag er nog een nulleke achter ze Yannick bij die kostprijs ;-)!

Bakkers zijn gewoon allemaal autoliefhebbers. We komen amper buiten doordat we meestal bij ons werk wonen, hebben dan ook amper een huis te onderhouden of nen hof zoals de meeste mensen. Als we dan eens buitenkomen willen we het wel doen met een leuke auto :-)!

En dan zwijg ik nog maar van het sociale leven dat we moeten opgeven, de lastige uren, de warme omstandigheden, etc etc. Dik verdiend dus onze auto's :D. Moesten we niets meer verdienen dan een schooljuffrouw zouden we denk ik allemaal beter gewoon gaan werken :-)! Dan moeten we tenminste niet zoveel opofferen ;-)!

Alfred 20:11
afbeelding van Alfred

En als zelfstandige zet je die auto op de zaak, toch? Zou ik toch doen als zelfstandige :D In een ver verleden ook enkele jaren bakkershulp geweest, toffe en vaak onderschatte job, maar het proeven van de koffiekoeken compenseerde veel :-))

Techno Patat 05:49
afbeelding van Techno Patat

Hij staat op de zaak omdat hij ook effectief dagelijks gebruikt wordt om de automaat te vullen, onlangs nog 100 man aan dessertbuffet ermee gaan leveren :-)! Ermee naar demonstraties, etc etc :-)!
Maar een bakker met eenmanszaak kan dat maar voor ongeveer 30% in onkosten inbrengen. Het is dus niet zo dat we een auto moeten kopen om onkosten te maken want rendabel is dat niet echt :D!

Een heel erg onderschat beroep wel inderdaad. Veel mensen hebben veel respect voor kok's door de serieuze kookprogramma's, en wij simpele bakkerkes is iets dat nogal snel lacherig over gedaan wordt en in het geheel weinig respect krijgt. Afdwingen dus die handen :D!

Mark 21:35
afbeelding van Mark

Totaal misplaatste reactie hierboven van iemand die er geen benul van heeft welke uren een bakker moet kloppen om "zijn boterham te verdienen".
Respect voor alle warme bakkers!

Yannick 13:07
afbeelding van Yannick

Ik ken Techno Patat, uiteraard was dit een opmerking om niet au sérieux te nemen en hem uit zijn kot te lokken. Bakkers zijn goud waard

Techno Patat 18:52
afbeelding van Techno Patat

Wohoow you go Mark! Moest je me ooit eens tegenkomen: je hebt een ritje te goed :D!

Uw reactie