Voor de kinderen: design rallywagen Thierry Neuville voor Ieper

neuville-wedstrijd_01

Thierry Neuville zal met Nicolas Gilsoul deelnemen aan de rally van Ieper dit jaar. Een thuismatch dat niet zomaar voorbij mag gaan waardoor Hyundai een wedstrijd organiseert. De opdracht? De rallywagen van Neuville kleur geven. De prijs? Een VIP-pakket met een meet & greet. Voor je je set Caran d'Ache of Bruynzeel boven haalt; de wedstrijd is voor kinderen tot 15 jaar.

Het is sinds 2011 geleden dat Neuville aan de start stond van de Rally van Ieper en om dat te vieren kan er al eens een specialleke van af. Waardoor de piloot samen met navigator Nicolas en Hyundai besloot een wedstrijd te organiseren. Een fijne wedstrijd trouwens, want kinderen tot 15 jaar mogen het design van de i20 R5 bepalen aan de startlijn.

Elk kind mag 1 ontwerp insturen, en dit tegen uiterlijk 31 mei 2017. Het zijn finaal Thierry en Nicolas zelf die het winnende ontwerp zullen kiezen. De bekendmaking van de winnende decoratie gebeurt dan op 13 juni via Facebook en de website. De winnaar krijgt een Hyundai Motorsport promopakket, krijgt 2 dagen een VIP-behandeling tijdens de rally en een meet & greet met Thierry en Nicolas.

neuville-wedstrijd

Via BackinTown.be kan je alvast de blanco wagen downloaden. Toevallig een neefje, nichtje, zoon of dochter thuis zitten? Helpen mag altijd natuurlijk...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie