Seat ontvangt 10.000 naamvoorstellen

seat-7-seat-name

Tot gisteren kon je je voorstel voor de naam van Seat's volgende SUV doorsturen, intussen deden al 133.000 naambedenkers dat.

Seat lanceerde begin deze maand een oproep om de nieuwe naam van hun zevenzits SUV te kiezen. Je mocht zelf je voorstel indienen en de creatieven bij Seat zouden dan het beste voorstel kiezen.

Sinds begin deze maand dienden 133.332 mensen uit 106 verschillende landen een voorstel in. Niet allemaal even origineel, want uiteindelijk zijn er maar 10.130 namen die overblijven. Namen van Spaanse steden natuurlijk, al zijn dat er niet zóveel. Plaatsjes, gehuchten, dorpen en bekende pleinen zullen er ook wel tussenzitten.

de tweede ronde

Nu gaat ronde 2 van de naamverkiezing in. Want binnenkort kan je gaan stemmen voor jouw favoriet. Eerst gaat Seat samen met een extern bureau alle voorstellen nog eens door de criteria-mangel halen. Past het bij het merk en de filosofie, en van die dingen. De uiteindelijke lijst wordt op de IAA voorgelegd, in Frankfurt op 12 september. Dan kunnen de fans 10 dagen stemmen en ergens in oktober wordt de winnende naam dan bekend gemaakt.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws