Dromen: Hoe ziet jouw ultieme 911 GT2 RS er uit?

porsche-gt2rs-configurator

De configurator staat online dus het dromen kan beginnen. Hoe spec jij je ultieme Porsche 911 GT2 RS samen? Kanariegeel met een bordeel rood interieur en aqua blauwe koplampsproeiers van +200 euro? U vraagt, Porsche draait.

Volgens sommigen is 'ie al lang uitverkocht, waardoor het plebs enkel kan wegdromen op de configurator van de extreemste 911 die ooit het levenslicht heeft gezien. Die 911 GT2 RS krijgt ook en een extreem prijskaartje opgespeld. Want wie dacht er vanaf te zijn met de vanafprijs van 291.000 euro is er aan voor de moeite, want de optielijst is ellenlang en pokkeduur.

Het Weissachpakket? Dik 32.000 euro (slik). Moet je als een stumpert al eens achteruit parkeren, dan heb je natuurlijk nood aan een camera. Op een auto van net geen 300.000 euro vraagt Porsche daar nog altijd een stevige 726 euro voor. je bent dus beter af met zelf een GoPro te monteren en je smartphone te gebruiken. Nu goed, we zijn een beetje jaloers natuurlijk. Want de kans is klein dat we ooit achter het stuur kunnen kruipen van deze machine, laat staan er ééntje te kunnen betalen.

Zin om zelf aan het 'speccen' te gaan? Dat kan HIER. En o ja, laat zeker in de comments na hoe jouw ultieme GT2 RS er uit ziet.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Jimmy 14:55
afbeelding van Jimmy

Mijn ultieme 911 is een Singer. http://singervehicledesign.com/

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws