Voor de tuin: Honda Miimo Type-R

honda-miimo-type-r_01

Buiten auto's, moto's en gerief voor boten bouwt Honda ook grasmachines. Nee, dan hebben we het niet over opgefokte Civic's maar wel daadwerkelijk over toestellen die je gras af rijden. Eén daarvan, robotmaaier Miimo, kreeg de Type-R behandeling. De droom van elke petrolhead met een tuin.

Heb je het geluk over een grote tuin te beschikken, dan heb je in de zomer heus al eens nagedacht over zo'n robotmaaier. Want eerlijk is eerlijk, elke twee weken een uurtje achter zo'n grasmachine lopen, er zijn nuttigere dingen om je tijd aan te besteden. Bij Honda weten ze echter dat zo'n robot die zelf je gras maait handig is maar best saai oogt voor autofans. Daarom besloot het een Type-R versie te bouwen van haar Miimo. Of anders gezegd; De styling van de nieuwe Civic Type-R over brengen op de robotmaaier. Het resultaat is alvast iets waarvan we niet goed weten hoe er op te reageren.

honda-miimo-type-r

Wij zouden alvast de gein er van in zien om dit over ons gras te laten rollen in laats van een saai groen exemplaar met een simpele schulp. Al kunnen we ons eveneens inbeelden dat de kat van de buren een hartaanval krijgt de eerste keer dat ze in contact komt met dit wezen. Onder de kap geen wijzigingen trouwens bij de Miimo Type-R. Waardoor je blijft beschikken over een 22,2V batterij, een maaibreedte van 220 milimeter en een range van 90 minuten.

O ja, moest je het nog niet door hebben, uiteraard is dit een geintje van Honda en moet je deze Miimo Type-R niet meteen verwachten bij je lokale tuinwinkel. Zonde?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Sven 09:43
afbeelding van Sven

Een Type R als grasmaaier, shot's fired...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws