Op sneeuwtrip met roedel 911'jes is onze definitie van vakantie!

pca-camp4s-intro

Droom je er ook al jaren van om het volle potentieel van een Porsche te ontdekken op sneeuw en ijs? Awel, verleg je grenzen in alle veiligheid en aarzel niet om je in te schrijven voor Camp4S editie 2018!

Gaan skiën in de Franse Alpen? Leuk... maar niet de sneeuwnatte droom van een échte Autofan. Met een hoop Porsches op 170 kilometer ten noorden van de poolcirkel over een ijsvlakte gaan scheuren mét begeleiding - en beglijding, heb j'm? - om zo je rijvaardigheden bij te schaven? Nu zijn we aan het praten!

Tijdens Camp4S leer je auto's nog beter te beheersen en tegelijk het ideale traject te volgen op gladde oppervlakken. Uw vooruitgang wordt dagelijks opgevolgd door onze instructeurs, die elke deelnemer persoonlijke tips & tricks geven. Camp4S is een onvergetelijke ervaring in het magische Lapland om samen met vrienden, partner, of zakenrelatie te beleven.

De volgende editie van de Camp4S Performance Training gaat door van 6 tot 10 maart 2018, georganiseerd door Porsche Centre Antwerpen. Het pakket omvat de privévlucht vanuit Brussel (heen & terug), training in Camp4S, vier overnachtingen en alle maaltijden inbegrepen.

Zin gekregen in dit avontuur? Klik dan als de bliksem HIER, of op onderstaande banner en ga in maart op sneeuwvakantie zonder skilatten maar wel met een 911 onder je voeten.

Dit artikel is mogelijk gemaakt met de samenwerking van Porsche Centre Antwerpen

Porsche-Centre-Antwerpen

Auteur: Auteur: Autofans
Reacties: 0 reacties

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws