WTF-monday: Rolls-Royce SUV op XC40-basis [Render]

rolls-royce-c-suv-render-fun

Weet je nog de rakker die busjes in elkaar knutselde van merken die er geen verkopen? Wel, hij is terug. En deze keer bedacht hij hoe een Rolls-Royce voor het volk er uit zou zien... ongeveer.

Gerief van Rolls-Royce stroomt over van de luxe. Niet moeilijk natuurlijk met voertuigen die vaak langer zijn dan je eigen voorgevel breed is. Het zou dus een uitdaging zijn om de Rolls-luxe in de verpakking van een compacte SUV te krijgen. Nee, dan hebben we het niet over een Bentayga-rivaal.

Eerder over hét SUV-segment bij uitstek, dat van de C-SUV's. Een segment waar Tiguan en co de plak zwaaien. Russisch beeldkunstenaar Aksyonov Nikita bedacht alvast zo'n Rolls-Royce voor mensen met beperkte parkeermogelijkheden. Al nam hij daarvoor stiekem de Volvo XC40 als basis. Niet geheel onaardig, toch?

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Cédric 01:06
afbeelding van Cédric

Dit, maar dan volledig zelfrijdend. Met enkel een achterbank met 2 heerlijke fauteuils zoals in een Rolls. Vooraan in de auto, op de plaats van het dashboard 1 groot tv-scherm, en natuurlijk een zalig soundsystem. De 2 fauteuils kunnen volledig platgelegd worden tot een comfortabel bed voor nachtelijke langeafstandsreizen doorheen Europa.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws