Win een weekend met de Hyundai i30 Fastback!

wedstrijd-banner-hyundai-i30-fb-weekend-2018

Het is niet elk jaar dat Hyundai het C-segment opnieuw uitvindt met een strakgelijnde sedan. Om dat te vieren geven we drie weekends weg met de nagelnieuwe i30 Fastback!

De Zuid-Koreanen bij Hyundai hebben iets met speciallekes in het C-segment. Zo was er eerder al de Veloster en tegenwoordig is er de Fastback, een sedan-derivaat van de i30 die dankzij z'n sterk aflopende daklijn eerder coupé-allures weet voor te leggen. Meer nog, Hyundai ziet de i30 Fastback als de sportiefste telg van de i30-familie, waardoor ook standaard dichter tegen de grond staat en de ophanging wat strakker werd getrokken.

Hoe dat rijdt? Wel, we zouden het jullie kunnen vertellen maar beter nog; we geven jullie de kans om het zelf te ontdekken! We geven namelijk een weekendje weg met de i30 Fastback, drie maal zelfs. Waardoor jullie uitvoerig aan het testen kunnen gaan.

Zin om zo'n weekendje Fastback te winnen? Laat dan in de reacties weten wat je juist van plan bent er mee te doen!

We selecteren drie winnaars, het enige dat we achteraf vragen is om heel kort jouw ervaring met de i30 FB neer te pennen.

Deze wedstrijd liep tot vrijdag 01/06/2018, 12.00u en is nu afgelopen.

Veel succes!

hyundai-i30-fastback
Auteur: Auteur: Yvesw
Reacties: 60 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (60)

Plaats een reactie
Gedece 13:26
afbeelding van Gedece

Eerst en vooral mee pronken en daarna lekker door België heen cruisen en samen de mooiste plekken opzoeken zoals Waterloo, Knokke,...

Yeelen 14:10
afbeelding van Yeelen

Een dragrace tegen mijn Volvootje, met (om het eerlijk te houden) 3 vrienden in de i30!

Nico Berckmans 14:27
afbeelding van Nico Berckmans

Ik zou graag eens met deze Hyundai I30 FB een weekendje willen rijden en aanvoelen hoe goed dat deze wel niet rijd. En om naar mooie plaatsen te gaan voor mooie foto's te maken voor eventueel op jullie automagazine of voor Hyundai zelf.

Joachim Van der Hulst 15:28
afbeelding van Joachim Van der Hulst

Het zou super leuk zijn een ritje (of in dit geval een weekendje) met een sportief ogende wagen er op uit te trekken. Als autoliefhebber is het natuurlijk fantastisch om met veel verschillende wagens te kunnen rijden en ervaringen op te doen. En tot slot geef ik met veel plezier mijn mening over de wagen aan de Autofans crew en fanbase!

Bjorn moens 17:13
afbeelding van Bjorn moens

Lijkt mij een geweldige ervaring om met dat machien door het hele land rijden
En achteraf een aan te schaffen als het meevalt

LYCOPS 17:32
afbeelding van LYCOPS

Mijn wagen is nu 18 jaar oud en aan vervaging to

Ronne 17:32
afbeelding van Ronne

Eerst eens cruisen van de Panne tot Cadzand en dan naar Maastricht. Vervolgens naar de Ardennen en vandaar naar Luxemburg om te grote koffer eens vol te laden met lekkere alcohol! En dan een overnachting in een autosnelweg motel zodat we hem altijd in het zicht houden!!!!!!!!

Kymo52 18:20
afbeelding van Kymo52

Een weekendje Vogesen lijkt me ideaal. Beginnen en afsluiten met een stevige portie Autoroute en ter plaatse op zoek gaan naar dorpen en prachtige uitzichten die verbonden worden met bochtige bergroutes. Meer moet dat niet zijn!

4g63 18:27
afbeelding van 4g63

Ik zou 'm gewoon een weekend op proef gebruiken omdat heel wat cijfers in lijn liggen met wat 'k mij nu in verplaats, inclusief budget. Komt nog bij dat deze een verwijderbare hoedenplank heeft wat toch handiger is. (Achterruit kuisen met vaste hoedenplank, nooit echt fan van geworden.)
Constructeur die erin gelukt is van toch geen kleine wagen te bouwen die onder de 1300kg blijft, blijf het super vinden, zelfde gewicht nu, en alles wat zwaarder is rijd wel, maar voelt altijd minder speels aan. Het gewicht en het budget van deze maakt dat het een mogelijke opvolger is, zou er een heel weekend in cruisen bijv naar Domburg, uitwaaien, strandpaviljoentje doen,... maar wil uiteraard ook weten hoe een 1400tje die 140 Koreaanse paarden beheerst, en wat er gebeurd als ze 'niet zijn beheerst'. Ziet er ook goed uit binnenin met voor mij goeie materialen die echt niet luxueuzer meer hoeven, lang aan 't twijfelen tussen hoge pootjes en nieuwe versie van diegene die hier van het jaar 2000 op de oprit staat. Met deze artikels over de 'fastback' (naam alleen al hé ;) ) wil k gewoon meer van hetzelfde, zou 'k het 'superb goe' vinden om hem is een weekendje te mogen rijden.

Nick Goossens 19:08
afbeelding van Nick Goossens

Als auto- en rallyliefhebber zou ik maar al te graag een weekendje met de sublieme I30 fastback winnen...! Lijkt me een tof karretje!
Ik zou met de I30 in de Vlaamse Ardennen gaan vertoeven... Heerlijke weggetjes daar gaan opzoeken en dorpjes bezoeken...
Tot slot lijkt me een rij-impressie opmaken enorm leuk om te doen!

HD 20:00
afbeelding van HD

Een weekendje zoals er zoveel zijn bij ons lijkt me de ultieme test. Met vrouw en kind van 3 naar een indoorpretparadijs voor enkele uurtjes, naar het centrum iets gaan eten, naar huis de kleine te slaap leggen en dan in mijn eentje bochten verslinden in heuvelland. Afsluiten met boodschappen doen. De dag erop een verdere uitstap met cruisen op de autosnelweg. Zo kunnen we ervaren of deze goed ogende fastback een alleskunner is.

Kevin 20:10
afbeelding van Kevin

Een weekend veel rondrijden met de wagen samen met de vrouw. Een van onze favoriete hobby's. En wij hebben nog een excuus nodig om naar de zee te rijden wegens een verloren spel, kan ik samen met haar gelijk een rondreis door België doen (via de ardennen terug.)
En omdat achteraf een tekst neerpennen mij ook zeer leuk lijkt om te doen :)
En ideaal om te vergelijken met onze nieuwe familiewagen met ongeveer dezelfde motorisatie.

David Thierens 20:09
afbeelding van David Thierens

Gewoon genieten ! Naar de Ardennen lekker door de nichtjes rijden samen met mijn vrouwtje en mijn 2 kindjes . Ze vinden het super om met de auto te rijden vooral mijn zoon van 4 is nu al (zoals zijn vader) een echte autofreak !
We zouden ook naar de zee kunnen maar zo een auto is niet gemaakt om in de file te staan ...

Jill mangelschots 20:09
afbeelding van Jill mangelschots

Ik zou met de hyundai i30 FB naar denemarken rijden en daar naar de zee gaan en genieten van het uitzicht

Kristof 20:35
afbeelding van Kristof

Ik heb de Fastback al zien staan bij mijn Hyundaidealer en was onmiddellijk verkocht, in tegenstelling tot de 'gewone' i30. Ik zou de eerste uren dan ook gewoon al genieten van het uitzicht op de wagen en de wagen beter willen leren kennen qua bediening en snufjes.
Daarna zou ik, samen met mijn vrouw, ermee de weg opgaan om te ervaren hoe deze i30 rijdt ten opzichte van mijn oud model (2015). Ik ben er zeker van dat dit niet zal tegenvallen.
Ik zou ook geregeld eens stoppen, bijvoorbeeld om te genieten van een ijsje of een alcoholvrij drankje, uiteraard steeds met uitzicht op de i30!
Dit lijkt me echt een droomwagen die financieel betaalbaar is in tegenstelling tot wagens met een propeller, ster of olympische ringen op hun grille...
Ik ben echter niet zeker of jullie me na het weekend nog uit de wagen gaan krijgen :-), ik zou zeggen, probeer maar!

BARTN 20:37
afbeelding van BARTN

Ik zou de Hyundai I30 gebruiken om de mooiste plaatsen van België te ontdekken met mijn vriendin, want we werken allebei dag in dag uit en er eens op uit gaan is RELAX time voor ons en als dit samen kan met zo'n mooie wagen kan dit alleen maar beter zijn ! dus ...

laat ons hopen

Kris Vanhemelen 20:59
afbeelding van Kris Vanhemelen

Jarenlang was ik zeer afkerig tegen alles wat uit Zuid-Korea kwam. Stilaan maar zeker draaide mijn gevoel om van uiterst negatief naar neutraal. Kia en Hyundai waren best te pruimen en gaven een ongeziene garantie waardoor aan hun betrouwbaarheid niet moest getwijfeld worden. De laatste jaren steken ze hun nek nog veel verder uit en ben ik zelfs ronduit enthousiast geworden. Op meerdere terreinen halen ze de klassieke merken in (waartoe ik de Japanners ook bij reken). Van betaalbare hybrides tot uiterst sportief geweld (i30N). Met deze fastback zetten ze hun eerste - enigszins voorzichtige - stap naar trendsetter betreffende stijl. Last but not least: de wegligging van deze fastback stond voorop. Dus niet zomaar een i30 met een koffer maar een auto voor een actieve en zelfbewuste chauffeur zonder daarom een paar jaarlonen te moeten neerleggen. Mijn mening zou ik graag kunnen bevestigen na een testweekend.

John 23:44
afbeelding van John

Ik wil deze i30 ook wel een weekendje op de pijnbank leggen. Op vrijdagavond naar de Colruyt voor de wekelijkse boodschappen, en vergelijken of de beschikbare ruimte in de buurt komt van onze Octavia berline. Mijn ouders rijden ook met een Octavia waarbij hun 1.4 benzine met 122pk (met DSG) als vergelijkend referentie kader zal dienen. Ik zal daarbij ook zeker op de geluidsisolatie letten. Op zaterdag gaan we eens zwemmen met ons zoontje, waarbij we zullen letten of de autostoel makkelijk te plaatsen is met isofix en we kiezen daarbij voor een subtropisch zwembad, die uiteraard niet in de buurt gelegen is. En op zondag rijden we eerst om koffiekoeken bij technoPatat om vervolgens door te steken naar de zee samen met half Vlaanderen om te kijken of de files een fijne omgeving zijn voor deze fastback.

[Hidden]Op maandag wis ik mijn e-mail accounts, verander ik mijn gsm-nummer en vlucht naar het buitenland met mijn nieuwe auto. Als jullie mij het 3e weekend geven, dan verpest ik het niet voor de andere kandidaten. Tot slot krijgen jullie nog een anoniem verslag via het tor-netwerk.[hidden]

Ah en overmorgen is het mijn verjaardag, dus een Autofans-te-laat-verjaardagscadeau zou ik met open armen ontvangen :-)

Dequal 22:10
afbeelding van Dequal

Om verschillende redenen jammer genoeg nog geen eigen wagen en moet ik het tegenwoordig doen met de Cambio-deelwagens. Heel prijzig als je er eens een weekendje mee wil weggaan.
Een weekendje de Hyundai ter beschikking krijgen, zou natuurlijk verandering brengen hierin. Ideaal om véél te véél bagage mee te nemen om vervolgens enkele daagjes rond te toeren. Afhankelijk van de gebruiksvoorwaarden ('t is niet dat we de auto naar Afrika gaan rijden of zo hè), zou een weekendje Normandië en de Franse westkust afreizen prachtige momenten opleveren voor zowel ons als de auto (mocht die überhaupt iets van gevoelens hebben), mét bijhorende foto's natuurlijk (als fotograaf). Dat wordt zeker de moeite!

Hippus 22:54
afbeelding van Hippus

Ik heb al vele lange ritten gemaakt in het prachtige, heuvelachtige Zuiden van ons Belgenland. Luxemburg, de Eifelstreek zijn nog zo'n excellente locaties om zo'n i30 Fastback uitvoerig te testen. En met lange ritten bedoel ik écht wel lang: 600 à 700 km rondrijden op een dag zijn geen enkel probleem. "Freude am Fahren" maar dan op zijn Koreaans: 운전의 즐거움 (ik hoop écht dat Google Translate mij hier nu niet bedot!) Achter een stuur kom ik pas echt thuis. Mooie foto's en een verslag van de gemaakte kilometers krijgen jullie er gratis bij. Niet verder scrollen beste Autofans-redactie: I'm your man! :-)

Fred 23:03
afbeelding van Fred

Zou zeker leuk zijn,langs onze eigen kust te flaneren...ja ook eens langs knokke..prachtige wagen..laat maar komen....mmmm

Davy clijnen 23:18
afbeelding van Davy clijnen

Weekendje cruise langs het 3 landen punt België Duitsland Luxemburg

Michel 03:58
afbeelding van Michel

Ik ben een echte VAG-liefhebber maar ik moet toegeven dat Hyundai en Kia de laatste jaren heel goed bezig zijn. Althans wat design betreft. Ook de garantie is, vooral bij Kia dan wel, zeer interessant (tenzij het gebakken lucht is?).
Mijn ervaringen met Toyota zijn, als je met VAG vergelijkt, zeer teleurstellend. Dit zowel qua afwerking, geluidsisolatie en vooral rijgedrag (wegligging, stuurgevoel, stuurgedrag, remmen).
Ik ben dus vooral zeer benieuwd hoe deze i30 Fastback zich verhoudt tot bijvoorbeeld een VW Golf of Skoda Octavia.

Kurt claeys 09:07
afbeelding van Kurt claeys

Een weekendje mee gaan racen. Op zaterdag een rally gaan rijden zodat de prestaties getest kunnen worden en zondag een demolition race gaan doen in warneton zodat de sterkte en stevigheid van de carrosserie getest wordt. De maandag wordt die dan netjes afgeleverd bij jullie

De Block S 10:14
afbeelding van De Block S

Denk dat we eens een weekendje rond zouden cruisen, van de kust tot de Ardennen en die fastback eens uittesten hoe goed hij echt is.

Stoffe 12:50
afbeelding van Stoffe

Eerst aan alle vrienden laten zien,dan een dagje naar de zee genieten,dan proper wassen en nagenieten

patrick oosterlinck 15:17
afbeelding van patrick oosterlinck

Ik zou het effectieve verbruik testen.ik rijd nu met een diesel en zou zodoende kunnen uitdokteren of het voor mij interessant zou zijn om over te schakelen naar benzine.....

Tomse 15:29
afbeelding van Tomse

Als Mazda-verkoper (in dienst), wil ik graag het vergelijk eens maken :-)

Bart M 16:41
afbeelding van Bart M

Me even Dominic Toretto wanen. Voorzichtig het gaspedaal strelen, not to fast, not to furious maar toch met voldoende verve om alle paardjes tot leven te wekken en de kwaliteiten van de bolide ten gronde te ontdekken.

Karina Van Dessel 20:20
afbeelding van Karina Van Dessel

Zo wat elk weekend komt Kenny L. mijn zoon oppikken om een testrit te maken met een wagen, die hij dat weekend mag evalueren voor autofans.be.
Ik neem ook steeds een kijkje maar verder dan het bezichtigen van de wagens ben ik nog niet geraakt ;-( . Daarom zou ik ook graag wel eens een testweekend willen beleven. Een verslag van een niet-technische kenner maar wel van een dagelijkse gebruikster van een wagen, zal ik nadien met veel plezier voor jullie maken.

Fabi 20:29
afbeelding van Fabi

Wat een lelijk hok, waag het niet om me uit te kiezen want ik rij er een weekendje mee naar het stort waar hij thuis hoort.

Inge Stroobandt 21:08
afbeelding van Inge Stroobandt

Ho,
Deze staat op ons verlanglijstje voor nieuwe auto.
Dus dit zou ideaal zijn om ééns een weekendje uit te testen.
We trekken er graag op uit met de auto.
Vrijdagavond zou ik mijn neefje gaan oppikken om dan een héél weekend met mijn vriend en mij rond te toeren. Naar een dierenpark en dan nog iets gaan eten. Als ik denk aan een dierenpark, dan denk ik aan de Beekse Bergen. Dan zouden we de auto ook kunnen gebruiken voor de safari rond te toeren. Zondag zouden we hem dan terugbrengen naar zijn huis en zouden mijn vriend en ik nog ééns gaan rijden naar de zee om daar wat rond te cruisen.
Ideaal om eens uit te testen als het ook makkelijk hanteerbaar is voor kinderen & voor ons zelf.
En natuurlijk krijgen jullie een volledig verslag.

Tom s 21:53
afbeelding van Tom s

Zalig een weekendje rondtrekken met een koppel vrienden, zo kunnen we het rijkomfort en rijeigenschappen met z'n 4en beoordelen. Bestemming: gewoon blindelings met de vinger op het scherm.

Stefan 22:19
afbeelding van Stefan

Ik zou een roadtrip houden met het gezin richting de ardennen om te zien hoe de i30 reageert in de bochten.

spitaels sandra 22:31
afbeelding van spitaels sandra

Rondtoeren, prachtige auto showen, uitgebreid testen en vergelijken met andere automerken, mensen jaloers maken :-)

Mike Aerts 06:27
afbeelding van Mike Aerts

De i30 fastback al een paar keer kunnen bewonderen in het straatbeeld! lijkt me echt wel een hele leuke wagen en zelf al gezegd deze dan eens te gaan bekijken voor als de auto van de vriendin aan vervanging toe zou zijn. Knap design en handig in gebruik met de extra kofferruimte. Leuk om deze dan eens te kunnen uittesten met het gezin (we zijn met 2 kids) en een uitstapje regelen naar Ardennen of naar de kust. Waar ie toch eens alle soorten weg kan uittesten

Peter 08:23
afbeelding van Peter

Mijn 1e wagen was een Huyndai i20, was ik heel tevreden over!
Met heel veel plezier zou ik de i30 fastback eens uitvoerig willen testen op de snelweg, in de Vlaamse ardennen of de Waalse ardennen

Xavier 09:15
afbeelding van Xavier

Samen met een vriend een weekendje weg: paar uurtjes aan de zee, even door Brugge (wat een geweldige stad!), ergens overnachten en de dag erop naar de Ardennen om de auto grondig te testen (en er uiteraard ook wat mee te pronken). Zou geweldig zijn om deze auto eens een weekend uit te mogen testen!

Filip Pannier 09:48
afbeelding van Filip Pannier

De Hyundai i30 Fastback en ik worden gegarandeerd goede vriendjes. We zijn beiden goed gebouwd, sportief, dynamisch, praktisch ingesteld en mee met onze tijd... ;-) Samen zouden we het hele land doorkruisen; goede vrienden bezoeken, onze 'body' showen op de bekende hot spots,... Af en toe stoppen we gegarandeerd ook voor een lekker glaasje EURO 98, om daarna weer het avontuur tegemoet te rijden. Ik besef goed dat het afscheid na het weekend een erg emotionele gebeurtenis zal zijn maar in onze harten blijven we verbonden. Dat weet ik! :-p

Ann Philibert 12:42
afbeelding van Ann Philibert

Gewoon. De struggle voor de autosleutels en het puzzelen wie er wanneer hoe lang mee weg mag. Zo gaat dat met kinderen; het begint met de afstandsbediening van de tv en het eindigt met uw auto...

Jelle dr 12:54
afbeelding van Jelle dr

Niets is beter dan met jou de kou trotseren.
Er zijn mensen die naar warme landen emigreren,
Maar we hebben geen geld in onze koude handen.
Dus we gaan maar naar de mooie wegen in Zoutelande, in Zoutelande...

Niets is mooier dan met jou het land doorkruisen.
Op mistroostige plekken je bij me te hebben.
En te zien dat het goed is, te zien dat we bruisen...

Omschrijft perfect wat ik wil doen.

Laurent Buytaert 13:47
afbeelding van Laurent Buytaert

Hoi daar! ik weet maar al te goed waar ik met de Hyundai i30 heen zou gaan! Mijn vriendin en ik zijn verliefd op de mooie Lessevallei in de Ardennen. Dit is een stukje ongerepte natuur waar je kan genieten van al het prachtig groen, de kronkels van de Lesse en heerlijk kan rondcruisen langs de landelijke wegen. Heerlijk gewoon! Wij zouden ontspannen genieten van een rondrit door al dit prachtigs en dit in stijl met de Hyundai i30 :-)

Willem Lens 16:23
afbeelding van Willem Lens

Een weekendje weg naar mijn zus in Houffalize om van daaruit Luxemburg te doorkruisen. Van Pommerloch Shopping tot Wallendorf, Trier en Prüm even de Duitse grens oversteken voor het lekkere eten. Duitstalig België te doorkuisen en dan via Stavelot en Luik terug naar huis om de auto af te leveren zoals ik hem gekregen heb.

Steffi Kerremans 17:14
afbeelding van Steffi Kerremans

Ik zou de Hyuandai i30 graag testen in het prachtige Zeeland. Wij trekken jaarlijks met ons gezinnetje naar daar omdat het er zo mooi is. Heerlijk ook om te rijden: de Hollandse wegen liggen er fantastisch bij en door de polderlandschappen rijden is een waar genot. Wij zijn actief op zoek naar een nieuwe wagen en willen deze kans dan ook niet laten liggen om de Hyundai i30 naar believen eens te proberen!

Christophe Braeckmans 17:21
afbeelding van Christophe Braeckmans

Ik ben sinds vorig jaar de trotse bezitter van een Hyundai Tucson en in alle eerlijkheid ben ik verbaasd wat voor een degelijke wagen ik bezit. Voorheen zwoor ik trouw bij VW maar na een ongelofelijke testrit was ik al snel door de microbe gebeten en zwichtte ik voor de Zuid Koreaanse bolide. Ik wil dan ook zeer graag de I30 recenseren en neem mijn lieve vriendin mee voor een weekendje richting de Vlaamse Ardennen waar de wegen zich toelaten de Hyundai eens ten volle te testen. Sign me up!

Stef Nagels 18:16
afbeelding van Stef Nagels

Met dit prachtige weer, zou ik naar de zee cruisen! :)

Ingrid De Maeyer 19:39
afbeelding van Ingrid De Maeyer

dat wordt een weekendje richting Westhoek met zeker een bezoekje aan Poperinge en Ieper, en voorts heerlijk cruisen, liefst langs kleine baantjes, picknick en deken op de achterbank, op zoek naar authentieke plekjes...voor echtgenoot zijn motorisatie en wegligging belangrijk, voor mij als rugpatiënte heeft comfort vooral prioriteit...voldoet deze aan al onze eisen? Voldoende tijd tijdens zo'n weekendje weg om uit te testen en verslagje volgt zeker, ook op mijn blog alittlebitofingrid.com ;-)

Andy 21:27
afbeelding van Andy

Hyundai is voor mij beetje de Koreaanse Audi. I30 Fastback vergelijk ik met A3 Sedan. En dat is bedoeld als compliment. ;-) Wat zou ik doen met I30? Ik zou eerst al mijn vrienden laten weten dat ik een weekendje Fastback heb gewonnen. Dan zou ik zaterdag de dag beginnen door naar elk van mijn vrienden thuis te rijden. Zodat ze allemaal de wagen van kortbij kunnen bewonderen. Dan in de avond een terrasje doen met zicht op de Fastback. De volgende dag een dagje Ardennen inplannen omdat daar heerlijke en rustige wegjes zijn om het volle potentieel van de wagen te ontdekken. Nadien parkeer ik hem nog even naast mijn eigen Hyundai Ix35 voor een uitgebreide fotoshoot. Lijkt me mooi einde van een prachtig weekend!

melissa reyns 22:17
afbeelding van melissa reyns

Ik zou een weekendje naar Parijs gaan ! :D

Bart Neyts 22:44
afbeelding van Bart Neyts

Ik zou deze graag eens uittesten in Nord Pas de Calais, de Route Départementale van entre Les deux Caps afscheuren tot Boulogne Sur Mer, waar we dan een Chambre d'hôte nemen en 's avonds genieten van een lekkere Fruits de Mer!

stickens 00:10
afbeelding van stickens

Hebben nu een hyundai h1 een wit busje wel luxe inrichtING lichte vrachtuitvoering ruim en handig voor zoon die wielrenner was vorige was ook van hyundai zou leuk zijn een uitje te maken met een luxe auto

eric meyers 08:19
afbeelding van eric meyers

Ik ben een echte autoliefhebber dus ik zou het super vinden als ik win ! Vroeger heb ik zelf in de auto industie ( Ford ) gewerkt. Ik zou samen met mijn vriendin naar zee gaan. Daar zou ik een bezoek brengen aan mijn zus en schoonbroer. Hun wijsmaken dat dit mijn nieuwe auto is. Ik denk dat je dan de jaloezie van hun gezicht kunt aflezen. :-) Hun deze mooie auto laten bewonderen.Ik heb nog nooit met een hyundai gereden dus ben wel nieuwsgierig...

boulet marijke 08:22
afbeelding van boulet marijke

Wat een mooie wagen ! Ik zou samen met mijn vriend naar zee gaan met deze droomauto. Ik hou van auto's en ik heb nog nooit met een hyundai gereden. Ben wel benieuwd naar deze wagen.

Domien Van den Bergh 09:47
afbeelding van Domien Van den Bergh

Wij zijn verliefd op het mooie Limburg. Ik zou met de Hyundai i30 diep in het Limburgse platteland rijden om te genieten van de ongerepte prachtige natuur. Daar genieten we in alle rust van een lekkere picknick en daarna het mooie Lanaken ontdekken. Even tot over de grens naar Maastricht en de avond eindigen met een lekker etentje in Genk. Super!

Tom L 09:54
afbeelding van Tom L

Weekenduitstapje met vriendin: rondrijden naar verschillende steden en familie bezoeken om de wagen voor te stellen. De wagen testen op vlak van ruimte, rijdynamiek, afwerking en comfort. Ik ben vooral benieuwd naar het weggedrag en hoe goed hij is op lange afstanden. De i30 fastback moet opboksen tegen sterke concurrentie, vooral van de Duitsers. Ik heb in de wagen gezeten op het autosalon en sindsdien heb ik veel zin om hem te testen. Waarom zouden mensen voor deze i30 kiezen boven onder andere een Golf, Focus of Skoda. Ik denk dat ze met deze fastback een niche willen invullen die niet bestaat in deze prijsklasse. Ik vind hem gewaagd en super dat Kia deze ‘zet’ neemt. Als rasechte petrolhead zou ik graag zou ik deze wagen testen om een mooi artikel neer te schrijven voor jullie.

chantal bekaert 10:29
afbeelding van chantal bekaert

Genieten van de kleine dingen des levens en hemels terugkomen na vele kilometers te hebben genoten. We gaan naar Knokke zodat we nu eens niet uit de toon gaan vallen en mensen nu eens naar onze auto gaan kijken . Dag 2 een auto zoektocht maken zodat we in de kijker lopen.

Steven Put 10:37
afbeelding van Steven Put

Ik zou er als eerste mee gaan showen bij mijn ouders en nadien naar mijn vrienden.
Dan een zalig ritje door Haspengouwen en lekker genieten van deze fantastische wagen. Nadien zou ik er mee naar zeer rijden om daar een goed restaurantje te gaan bezoeken. Knokke is bijvoorbeeld een plaats waar deze auto tot zijn recht zou kunnen komen. Na een geweldige overnachting, dromend van de ervaringen die we hebben gehad die dag rijden we na een stevig ontbijtje met als tussenstop Brugge terug richting Antwerpen. Daar parkeren we de auto onder de Groenplaats en gaan we lunchen bij de Sushi. Vervolgens weer een zalige rit binnendoor naar het Limburgse. Het wordt zeker een geweldig weekend met deze enorm sjieke wagen.

Maria Wuyts 10:43
afbeelding van Maria Wuyts

Ik neem mijn partner mee voor een avontuur met de Hyundai i30. Aangezien wij allebei enorm houden van de Belgische kust, neem ik hem mee richting het mooie Zwin te Knokke om van daaruit een roadtrip te doen langs de Belgische badsteden. Van Knokke tot de Panne, genietend van het Vlaamse platteland en de gezonde zeelucht. Bij aankomst in de Panne gaan we dan lekker eten en rijden daarna terug naar ons huisje!

Julie Buytaert 10:48
afbeelding van Julie Buytaert

De i30 ziet er niet alleen prachtig uit, hij is naar het schijnt ook enorm aangenaam om met te rijden. Wij bieden ons dan ook enorm graag aan voor een testweekend met deze auto. Wat zouden wij doen? Wij vertoeven graag in de omgeving van Honfleur, in het mooie Normandië. Daar is het heerlijk rijden op de goed onderhouden wegen. Het uitzicht krijg je er nog eens gratis bij! Super!!

Christine Van den Bergh 11:52
afbeelding van Christine Van den Bergh

Ik zou met de Hyundai i30 richting de Moezelstreek trekken en daar de wijngaarden en pittoreske dorpjes gaan verkennen. Zo'n mooie omgeving waar je ook heerlijk kan rondcruisen. De wegen daar zijn zoveel beter dan in België en zijn echt puur plezier om over te rijden!

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws