Iemand heeft een Pagani omhoog gehangen

pagani_zonda_revolucion

… in zijn woonkamer. Nee, geen fotokader noch een schilderij. Een echte Pagani Zonda Revolucion. Kunst in zijn zuiverste vorm?

Je hebt veel geld en je woont in een dikke villa. Je vrouw is een topmodel en je garage staat vol met heel wat zeldzaam speelgoed. Maar natuurlijk heeft je buur net hetzelfde. Het leven voor een miljardair is ook niet altijd makkelijk. Hoe kan je er dan voorzorgen dat je toch opvalt of iets uniek hebt? Hang even een Pagani Zonda aan de muur.

zo cool

Niet zomaar een Pagani Zonda, maar de Revolucion waarvan er maar 5 van zijn geproduceerd. Pablo Perez de eigenaar en extreme Pagani-fan kon er niets beter op vinden om zijn passie voor het Italiaanse merk weer te geven. Moest het van onze vrouwen mogen hadden wij het ook al gedaan hoor. Het gerucht gaat de ronde dat de wagen ontnomen is van zijn aandrijvingslijn om zo schade te vermijden.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Techno Patat 19:48
afbeelding van Techno Patat

Als er ene het recht heeft om dat te doen is het meneer Perez wel. Ik volg een heleboel Pagani eigenaars op instagram (fanboy alert!) en echt niemand de gasten die ik volg gebruikt z’n auto’s (en zeker z’n Zonda Revolucione genaamd Dark Minion) zoals meneer Perez.
Hij heeft enkele heerlijk snelle raceauto’s en huirt geregeld eens een circuitje af om zich er op te amuseren :p...

John 08:46
afbeelding van John

Als je de foto 90° draait, lijkt het wel of de Pagani vleugels heeft :-)

Ik vraag mij trouwens af of die niet gewoon door de vloer kan schuiven, ik zie daar toch precies een naad. Een soort van verticale parkeerplaats in de woonkamer?

Techno Patat 10:12
afbeelding van Techno Patat

Ik denk dat dat vooral is van de vloer open te schijven en er verstevingen in aan te brengen :D! Het kan misschien, maar dan zit er toch echt een gek mechanisme achter :o, verstevingen in de vloer en plafond om de genoemde ‘vleugels’ stevig te bevestigen lijkt mij logischer :p!

Uw reactie