Volgende plaagstoot van Audi Q8

audi_q8

Audi weet wel hoe ze een publiek warm moeten houden. Het bewijs wordt geleverd bij de Audi Q8, waarvoor Audi een plaagprentje de wereld instuurt.

In april kregen we van Audi nog de “Tron”-versie van de Audi Q8 . Veel lijntjes het donker waren dat, waardoor hij heel wat weg had van zijn Lamborghini-zusje. Iets daarvoor is de Q8 zelfs gespot met zijn camouflage op de juiste plekken. Het verhaal blijft maar aanhouden en nu krijgen we 2 plaatjes waar toch behoorlijk duidelijk op te zien is dat de Q8 er niet alleen sportief uitziet, maar ook heel wat zal weghebben van zijn concept die we eerst zagen in 2017.

audi_q8

De Audi Q8 is niet zomaar een Q7 met aflopende daklijn maar wel een overtreffende trap met een eigen uniek voorkomen, al zal je de familietrekken wel zien terugkomen. Vooraan krijgen we vooral een agressiever uiterlijk dan de Q7 en achteraan zien we de “huidige” mode met een doorlopende lichtbalk over heel de achterzijde van de wagen. Motorisch is er nog niets verder gelost, al kunnen we een hybride- en sportversie verwachten. Voor ieders wat wils dus.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie