Zet een Lego Bugatti Chiron naast je Lego Porsche

lego-bugatti-chiron-scenic-shot

Is je bouwset van de Lego Technic Porsche 911 klaar? Dan heeft Lego wat nieuws voor je in petto. Ziehier de meest betaalbare Bugatti Chiron.

Meest betaalbaar, als je je schaalmodelletje van Bburgao niet meerekent, natuurlijk. En de Lego Technic kit is nog leuker, want je hebt er een paar uur bouwplezier aan. 3.599 onderdelen kan je op die tijd allemaal samengooien om tot een Lego technic Bugatti Chiron te komen. Het model is 56 centimeter lang, 14 centimeter hoog en 25 centimeter breed. Lego slaagde erin om de specifieke Bleu de France blauwe kleur van de Chiron ook over te zetten op het zelfbouwmodel.

werkende onderdelen

Het model beschikt over een miniatuur W16-motor met cilinders die echt werken dankzij de bewegende krukassen. Ook over de versnellingsbak mag je je hoofd breken, als je de acht versnellingen werkend wil krijgen. Ook de achtervleugel is beweegbaar. De gewelfde stoelen zijn dan weer realistisch nagemaakt met behulp van een reeks van paneel-, balk-, en tegelelementen. Let ook op de decals in het interieur.

Je kan de Lego Technic Bugatti Chiron vanaf nu bestellen. Verkoopprijs in de Lego Shop is 399,99 euro. Vanaf augustus vind je hem ook in de gewone winkels.

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Carlos 12:07
afbeelding van Carlos

Alright! Die kan er nog wel bij!

Waxweazel 12:55
afbeelding van Waxweazel

Wel heel duur voor Lego.

Wim 15:33
afbeelding van Wim

hola, idd heel duur, maar wss na 3j het dubbele waard :)

Arnout 14:46
afbeelding van Arnout

Die zou ik er wel bij willen na de porsche

Uw reactie