Oneindige mogelijkheden met Suzuki Jimny [Render]

suzuki-jimny-2018-teaser_03

De veranderingen die na 20 jaar aan de Suzuki Jimny zijn toebedeeld, is niemand ontgaan. Zelf X-Tomi Design, photoshop-magiër, toont zijn interesse in het nieuwe uiterlijk door er wat met te spelen.

Porsche houdt het hardst vast aan hun originele design? Dan hebben jullie nog nooit een Suzuki Jimny in de straatbeelden zien verschijnen. Nostalgie in de puurste graad. Na maar liefst 20 jaar gaat er iets van die nostalgie verloren en wordt deze geruild voor een frisse wind in het ontwerp. Mocht je benieuwd zijn naar wat er nog allemaal mogelijk zou zijn met de nieuwe Suzuki Jimny dan ben je hier aan het juiste adres. X-Tomi Design zocht het even uit.

Suzuki Jimny Cabrio

suzuki_jimny_cabrio

Want ja - zeg nu eerlijk - iedereen rijdt graag met het dak naar beneden of er volledig af. Kijk maar naar eerdere creaties bij Suzuki, zoals de Vitara, dan is een cabrio-versie nog niet zo een zot idee.


Suzuki Jimny Pick-up

suzuki_jimny_pick-up

De gemiddelde boswachter kijkt nu heel geïnteresseerd naar dit plaatje. Het geinige voorkomen van de Jimny gecombineerd met het praktisch gebruik van een pick-up, echt ver gezocht is dit nu ook niet.


Suzuki Jimny 5-deurs

suzuku_jimny_5-deurs

Het minst gekke idee van de drie is deze 5-deurs wel. We moeten wel toegeven dat hier de verwijzing naar de Mercedes-Benz G-Klasse nog sterker naar voor komt.

Auteur: Auteur: Lelievre Kenny
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws