Eerste McLaren Senna zet meteen 1.400 km op teller

mclaren_senna_roadtrip

Een extreem dure hypercar is een investering waar je best niet al te veel kilometers opzet, toch? Niet in de ogen van deze Senna-eigenaar. Hij gebruikt de wagen alvast voor wat ’ie gemaakt is. RIJDEN!

Hoe vier je het onvangst van jouw McLaren Senna? ROADTRIP! Niet alleen wij denken dat maar David Kyte, Londense zakenman, deelde hetzelfde gedacht en nam zijn Senna met chassis nummer 001 mee op roadtrip naar het Paul Richard-circuit in het zuiden van Frankrijk. Zelf McLaren vond dat een goed idee en stuurde nog 3 andere McLaren's Senna mee als ook een 720S en een gloednieuwe 600LT. Geen slecht gezelschap alleszins.

MSO-saus

De McLaren Senna van David Kyte is de witte op de plaatjes met een Aurora blauwe afwerking die ons toch heel sterk doet denken aan de Bugatti Veyron L’or Blanc. Het dus is duidelijk te zien dat MSO, de personalisatieafdeling van McLaren, zijn tanden in deze Senna heeft mogen zetten. Dit in combinatie met de rijkelijke afwerking in carbon zal het prijskaartje naar astronomische hoogtes schieten. Maar hey, de man doet tenminste wat met zijn supercar.

mclaren_senna_roadtrip

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie