Porsche zet gamers achter het stuur van 911 GT3 RS

porsche-forza-gt3rs

Als Xbox-eigenaar altijd met een jaloerse blik moeten kijken naar wat Gran Turismo doet voor Playstationspelers? Dan heeft Porsche een cadeautje voor je, want via racespel Forza 7 kan je tot in een echte 911 GT3 RS geraken. Wat je daar juist voor moet doen?

Keek de automobielsector ooit neer op gamestudio's die racegames creëerden met wat pixels en een hoop bliep-geluiden, dan smeken ze tegenwoordig bijna om in één van de grote racegamereeksen te mogen verschijnen. Eén van de grootste reeksen is Forza, voor de Xbox en Porsche heeft een leuke wedstrijd uit haar hoed getoverd voor eigenaars van de zevende editie.

Het Duitse merk heeft namelijk een hoop digitale wedstrijden op poten gesteld waarbij je de snelste tijd op verschillende circuits moet neerzetten met een al even digitale 911 GT3 RS. Ben je bij de 24 snelste coureurs, dan mag je verder naar de tweede wedstrijd. Daaruit komen dan 8 spelers die het tegen elkaar zullen opnemen tijdens Gamescom in Keulen. De vier beste spelers daaruit mogen naar Leipzig voor een professionele - en tevens reële - circuittraining bij Porsche.

Al een mooi cadeau natuurlijk maar de uiteindelijke winnaar van dat evenement krijgt een driedaagse opleiding van Porsche tijdens de Porsche Master Cup Training. Nadeel? Om één of andere duistere reden heeft Porsche besloten enkel deelnemers toe te laten van Brazilië, Canada, China, Rusland, Japan, Frankrijk, Duitsland, Portugal, Spanje en Zwitserland. Flauw, Porsche...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws