Te koop: straatlegale McLaren P1 GTR

mclaren_p1_gtr

Misschien aantrekkelijk om aan te kopen via je bedrijf? Het is een hybride.

McLaren gaf ongeveer 40 eigenaars van een P1 de kans om hun supercar om te bouwen tot circuitspeeltje, de P1 GTR. Die P1 GTR werd lichter en kreeg nog 83 extra paarden bovenop de originele. Met een topsnelheid van 362 km/u en een 0-100 km/u tijd van ongeveer 2.4 seconden is de P1 GTR hypercar-royalty.

Uniek

Van die 40 P1 GTR’s is er een handje vol omgebouwd naar een straatlegale versie en als dat niet voldoende reden is voor deze investering dan kunnen we je nog melden dat deze McLaren P1 GTR de eerste P1 was die omgebouwd werd naar een GTR en ook nog eens de eerste was die naar de straatlegale versie is omgebouwd. Nog niet overtuigd? Sinds nieuw heeft deze wagen nog maar 1.448 km afgelegd. Nu hebben we jullie aandacht, hé.

mclaren_p1_gtr

Moest je interesse hebben, neem dan contact op met de verkoper in Florida en vraag ook ineens de prijs –want die weten we niet. Als we even online de prijzen opzoeken dan zien we dat de McLaren P1 zich rond de 2 miljoen begeeft en de P1 GTR, de enige momenteel in Europa te koop, een prijskaartje draagt van 3.2 miljoen. Een straatlegale versie zal nog wel een extraatje kosten.

mclaren_p1_gtr
mclaren_p1_gtr

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie