Vet: Navigatie-app Waze krijgt GTI-functie voor sportieve rijders

waze-volkswagen-gti

Volkswagen heeft op het Britse eiland de handen in elkaar geslagen met navigatie-app Waze voor het creëren van een "sportievere variant". Die GTI Superdrives bundelt 75 heerlijke rij-routes in de applicatie om je innerlijke hooligan uit te laten. Niet de snelste weg dus, wel de plezantste.

Zonder twijfel één van de beste navigatiesystemen van het moment, Waze. Straf, gezien het gaat over een gratis applicatie. Het is Volkswagen alvast ook niet ontgaan en om de GTI-lijn extra in de schijnwerper te zetten in Engeland heeft Volkswagen besloten samen met Waze "GTI Superdrives" uit te dokteren. Specifiek gaat het over 75 routes in de app die je kan ontdekken en waarbij rijplezier centraal staat.

Parameters voor de routes zijn dan ook; schilderachtig, dicht genoeg bij POI's, uitdagende bochten, weinig verkeer en lage verkeersongevallencijfers. Komt een gebruiker binnen de 20 kilometer van zo'n route, dan zal een GTI-badge verschijnen op het scherm. Wordt daar op gedrukt, dan stuurt Waze je automatisch naar de route. Dit ook in België graag, Waze...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 4 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Wim 10:21
afbeelding van Wim

lijkt wel een 1 april grap, maar zou idd hier ook mogen komen :)

Gertjan 18:38
afbeelding van Gertjan

Lol... Veel succes met het vinden van een weg in België waar je niet iedere 500m een rond punt, drempel, lichten, ... tegenkomt. Laat staan een weg zonder file en waar je meer dan 30 mag.

FLP 10:48
afbeelding van FLP

Dat was spijtig genoeg ook mijn eerste gedacht. :-/

Jonathan 16:01
afbeelding van Jonathan

Bij mij ook, in vlaanderen althans.
In le wallonie misschien nog een paar toffe wegen.

Waze is wel een super navigatie.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws