Lol: Rallyrijder moet stoppen aan huis om behoefte te doen [video]

Rally Wales Pierre-Louis

Geef maar toe, we hebben het ons ooit allemaal afgevraagd: Wat als zo'n racecoureur plots een grote boodschap moet doen? Wel, het antwoord is minder technisch dan je zou denken. Dat bewijst Hyundai-rijder Pierre-Louis Loubet die tussen twee rally-etappes door even stopt aan een willekeurig huis om, tja, zijn persoonlijke notities even door te nemen...

We kennen het allemaal, plots die hoge nood voelen in de auto. Dat we daardoor het gaspedaal wat dieper in durven trappen, dat zal niemand ontkennen. Alleen mag je dat niet als rallyrijder tussen twee etappes. Want je moet je braaf aan de snelheidsregels houden om geen straftijd te krijgen. Daar zit je dus, in een volbloed racemachine waarmee je je braaf aan de snelheidsregels moet houden terwijl het beneden een verhaaltje van hoge nood wordt.

Het overkwam alvast rijder Pierre-Louis Loubet die met zijn Hyundai i20 van BCR Racing deelnam aan het WRC in Wales. Tussen twee etappes door bleek de jongeman het niet meer te houden waardoor hij prompt stopte aan het eerste de beste huis om even het kleinste kamertje te bezoeken. Stel je voor; je bent naar een herhaling van de Kampioenen aan het zien wanneer plots een rallywagen je oprit oprijdt en een coureur met toegeknepen billen naar je voordeur schuifelt. Hilarisch? Hilarisch!

Motorsport-fotograaf Paul Fraikin was toevallig in de buurt en zette het akkefietje op video:

Daar heb je het, zelfs rallypiloten zijn op het einde van de dag maar gewone mensen...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws