Had deze VW Tayron onze Tiguan moeten zijn?

volkswagen tayron china 2018

Met de Golf en Tiguan heeft Volkswagen twee absolute verkoopstoppers in haar gamma staan maar spannend kan je zo'n Tiguan moeilijk noemen. In China presenteert Volkswagen nu de Tayron, een Tiguan met pit zeg maar. Had dit visueel onze Tiguan moeten zijn?

We begrijpen mensen die een Volkswagen Tiguan kopen maar we begrijpen evenzeer de personen die spontaan in slaap vallen als ze naar het design van de compacte SUV kijken. Toch kan Volkswagen best spannende auto's bouwen, dat moet de Tayron nog eens extra bewijzen. En de Tayron is een soort van hippe versie van de Tiguan die in China aan de man zal worden gebracht.

volkswagen tayron china 2018

"Hip", in die zin dat het lijnenspel een stuk sportiever voor de dag mag komen. De chromen lijn die over de gehele raamlijn loopt mag dan wel verdomd hard lijken op die van de Opel Grandland X, het staat de Tayron wel. Idem voor het Touareg-bumperwerk en de T-Cross accenten. Iets zegt ons dat de Tiguan facelift die we ergens rond 2020 verwachten serieus goed zal kijken naar deze Tayron.

volkswagen tayron china 2018
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Luc Vanderstukken 15:49
afbeelding van Luc Vanderstukken

wanneer komt de nieuwe NSU uit ? toch een kleine wagen voor de drukke wegen en elektrisch , iets voor VW groep , nieuw product.

Jelledr 17:34
afbeelding van Jelledr

Knap. Wijkt niet zo veel af maar verkies toch deze dan.

Uw reactie