Tesla is zo populair dat Elon-mop eigen stripreeks krijgt

rsz_starman_016-017

Weet je nog toen Tesla CEO Elon Musk als een soort van uit de hand gelopen mop zijn eigen Roadster naar mars stuurde met een "Starman" aan boord? Wel, die Spaceman krijgt zijn eigen stripreeks. Fanboys aller lande verenig u!

Zo populair zijn dat zelfs je uit de hand gelopen moppen een eigen stripreeks krijgen. We kennen maar weinig CEO's die Elon Musk voor gingen. Jawel, Tesla's "Starman" die momenteel in een Roadster op weg is naar mars krijgt zijn eigen stripreeks. Een hersenkronkel van Eli Burton, de president van een Californische Tesla-groep. Die club, My Tesla Adventure genaamd, brengt eigenaars samen om straffe ritten te ondernemen. Maar toen hij voor het eerst Starman rond de aarde zag vliegen kreeg de man een ingeving; Hier moet een strip van worden gemaakt!

The Adventures of Starman wordt alvast een gelimiteerde stripreeks. Zo worden maar 5.000 exemplaren geprint van het eerste nummer. En iets zegt ons dat die vliegensvlug de deur uit zullen zijn. Wat je kan lezen in nummer 1? Een hommage aan de werknemers van Falcon X en uiteraard Elon Musk die afgeschilderd wordt als een visionair die alles in het werk stelt om de mensheid vooruit te krijgen... Hey, de plaatjes zijn ook mooi om naar te kijken.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws