"Lewis Hamilton" Mercedes CLK is beangstigend uniek

lewis hamilton mercedes cl500 Tribute

Natuurlijk kan je een Lewis Hamilton-brooddoos kopen als je fan bent van Lewis Hamilton. Een echte superfan van Lewis Hamilton verbouwt echter een CLK en spuit 'm in de kleurstelling van Lewis Hamilton zijn F1-wagen, airbrush van Lewis Hamilton op de motorkap incluis. Die Lewis Hamilton-CLK kan je binnenkort op de kop tikken, want hij gaat onder de hamer. De auto, niet Lewis. Hebben we vandaag al "Lewis Hamilton" gezegd?

Paul Karslake, mogelijks de grootste fan van Lewis Hamilton. Want de man heeft een rijdend kunstwerk in zijn bezit dat een ode brengt aan de succesvolle F1-rijder. Nee, hij heeft niet één of andere gelimiteerde editie van een GLS die Mercedes ooit uitbracht om een overwinning van Lewis te vieren, wel een zelf onder handen genomen CLK 500. Die coupé krijg een "sportieve" bodykit aangemeten en een uniek schilderij op de schulp. Het kunstwerk moet een ode brengen aan de livrei van de F1-bolide waarmee Lewis toert, de airbrush van Lewis op de motorkap moet dit extra onderstrepen.

lewis hamilton mercedes cl500 Tribute

Heb je nu net je droomwagen gezien? Dan hebben we goed nieuws voor je! Want de auto gaat de verkoop in tijdens een veiling van Mercedes-Benz World. Het veilingshuis gaat er prat op dat deze one-off tussen de 17.000 en 21.000 euro moet gaan vangen. Stel je even voor dat niemand minder dan Hamilton deze bolide op de kop tikt. Unieker dan zijn Pagani Zonda, toch?

lewis hamilton mercedes cl500 Tribute
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws