Nederland lekt nieuwe Ford Focus ST

ford focus st leaked

Een Nederlandse Ford-fanclub heeft plaatjes in handen gekregen van de nieuwe Focus ST in een felgeel kleurtje. Waardoor de rappe Focus geen designgeheimen meer zal kennen richting zijn lancering.

Met de lancering van de nieuwe generatie Focus dit jaar kijken ST- & RS-adepten al reikhalzend uit naar de snellere uitvoeringen. Met de ST zijn ze zo goed als klaar, waardoor hij al volledig naakt gekiekt kon worden. Een vijftal telefoonfoto's zijn daarbij op het wereldwijde web beland. Waardoor ook wij de nieuwe ST al met je kunnen delen, dankzij de Ford-fanclub "Ford XRST Club Holland".

ford focus st leaked

Het bijschrift bij de foto's doet trouwens ook weinig twijfel bestaan: "Eerste shots van de nieuwe Focus ST 2.3 290 pk." Waardoor ook de specs hoogstwaarschijnlijk bekend zijn. Visueel krijgen we alvast het gekende receptuur van een ST-model. Of toch niet helemaal, want waar de vorige Focus ST nog een centrale einddemper kreeg zal de nieuwe het doen met uitlaatwerk aan weerszijde van de achterbumper. Handig voor ST-rijders die graag een trekhaak willen steken natuurlijk.

ford focus st leaked

De foto's lijken trouwens uit de fabriek te komen waar deze ST van de band zal rollen. Waardoor het hier hoogstwaarschijnlijk over een "productie-test-exemplaar" zal gaan. De lancering van de Focus ST, die is evenwel nakend. Waardoor we niet al té lang zullen moeten wachten op alle specs.

ford focus st leaked

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws